Rada by som sa dozvedela vase postrehy a skusenosti na lieceni v šrobárovom ustave v dolnom smokovci. Mam navrh na kupelnu liečbu pre dcerku 1 rocnu,ktora trpi pol roka neustalym zapalom priedusiek a refluxom a synceka 3 rocneho tiez reflux a problemy s nosnou mandlou. Ako dlho sa caka na prijatie od odoslania navrhu? Ako to funguje s dvomi detickami pri vysetreniach? Dakujem za vas cas.
To co je za blud ked tam pisu ze od 0 rokov. Som z toho znechutena ze naco ma clovek narok tak sa k tomu ani nedostane. Som zúfalá z jej stavu a neviem co mam robit tak uz ma napadlo toto.
@jolly987 ahoj ja som bola pred 3 rokmi, tam schvaľujú doprovod aj deťom do 3 rokov, je to iné ako klasické Kupele.je to skôr ako pobyt v nemocnici spojený s pobytom v príjemnom prostredí. Ja som bola spokojná, urobili nám všetky potrebné vyšetrenia, je to fuška s 2 deťmi, ale dá sa to zvládnuť...
Ja som tam bola so synom aj s dcérkou. Dcérka mala asi rok a pol a syn osem rokov. Boli sme spokojní.
Super dievcata.vidim ze to ma dobre ohlasy.z foto budovy som pochopila ze to bude asi skor ako v nemocnici.tak ale pre deti urobime hocico. Hlavne som chcela aj vedieť ake tam maju rehabilitacie a ako to funguje na nich ked mate dve deticky.
@jolly987 režim je ako v nemocnici, ale je tam veľmi pekne.pekne priestranné izby.nadherny výhľad...
A cvičenie sme mali každý pracovný deň, obe deti s mamkou.to sa mi veľmi páčilo. Staršia mala 5, mladšia 2,5 roka, ale ona veľmi cvičiť nechcela. Celkovo veľmi dobrý dojem, rozhodne doporučujem !
Ešte bolo super, že poobede sme chodili na výlety vlastne každý deň. My keď sme tam boli, bol koniec júna, takže syn tam chodil aj do školy, ja s dcérkou sme boli vonku na ihrisku. Sú tam krásne ihriská. Mali vyšetrenia, procedúry, rehabilitácie, cvičenie. Raz dokonca mali aj plávanie v bazéne.
@ducina
Dobrý deň.
Môžem sa opýtať ako je to s platbou, resp. preplatením sprievodcu?
Doteraz sme boli 3x v Lučivnej, ako sprievodca som si platila všetko sama bez preplatenia poisťovňou.
Ďakujem
@jolly987 mne tam bola sestra ked bola mala a nič dobre teda povedať nemôžeme od prístupu až po liečbu .. dokonca prišla z tade s dakym bacilom.
nam navrh na kupelnu starostlivost pre dieta mladsie ako 3roky opakovane neschvalili. vraj vsetky poistovne schvaluju az od 3rokov!!! boli sme v Lucivnej (je tam moznost zobrat si aj mladsie dieta so sebou a platit si liecenie aj pre neho). so Srobarovym ustavom skusenost nemam.