Liečenie - Šrobárov ústav

jolly987
24. feb 2018

Rada by som sa dozvedela vase postrehy a skusenosti na lieceni v šrobárovom ustave v dolnom smokovci. Mam navrh na kupelnu liečbu pre dcerku 1 rocnu,ktora trpi pol roka neustalym zapalom priedusiek a refluxom a synceka 3 rocneho tiez reflux a problemy s nosnou mandlou. Ako dlho sa caka na prijatie od odoslania navrhu? Ako to funguje s dvomi detickami pri vysetreniach? Dakujem za vas cas.

moninka1
24. feb 2018

nam navrh na kupelnu starostlivost pre dieta mladsie ako 3roky opakovane neschvalili. vraj vsetky poistovne schvaluju az od 3rokov!!! boli sme v Lucivnej (je tam moznost zobrat si aj mladsie dieta so sebou a platit si liecenie aj pre neho). so Srobarovym ustavom skusenost nemam.

jolly987
autor
24. feb 2018

To co je za blud ked tam pisu ze od 0 rokov. Som z toho znechutena ze naco ma clovek narok tak sa k tomu ani nedostane. Som zúfalá z jej stavu a neviem co mam robit tak uz ma napadlo toto.

adika279
24. feb 2018

@jolly987 ahoj ja som bola s dvoma..starsi mal 3roky a mensi 6mesiacov...nelutujem pomohli nam..vysetrili..stanovili diagnozu nastavili na liecbu...bolo to sice narocnejsie ale zvladli sme ...drzim palce

jolly987
autor
24. feb 2018

@adika279 ako verim tomu ze to nebude jednoduche ale nech je im len lepsie. A kedy ste boli davnejsie?

ducina
24. feb 2018

@jolly987 ahoj ja som bola pred 3 rokmi, tam schvaľujú doprovod aj deťom do 3 rokov, je to iné ako klasické Kupele.je to skôr ako pobyt v nemocnici spojený s pobytom v príjemnom prostredí. Ja som bola spokojná, urobili nám všetky potrebné vyšetrenia, je to fuška s 2 deťmi, ale dá sa to zvládnuť...

adika279
24. feb 2018

@jolly987 my chodime kazdy rok na preliecenie..ano podstatne je aby bolo lepsie...moji uz maju 8r. a 4r. a je to lepsie berieme spreje ale je to ovela lepsie

elenajezova
25. feb 2018

Ja som tam bola so synom aj s dcérkou. Dcérka mala asi rok a pol a syn osem rokov. Boli sme spokojní.

jolly987
autor
25. feb 2018

Super dievcata.vidim ze to ma dobre ohlasy.z foto budovy som pochopila ze to bude asi skor ako v nemocnici.tak ale pre deti urobime hocico. Hlavne som chcela aj vedieť ake tam maju rehabilitacie a ako to funguje na nich ked mate dve deticky.

ducina
25. feb 2018

@jolly987 režim je ako v nemocnici, ale je tam veľmi pekne.pekne priestranné izby.nadherny výhľad...
A cvičenie sme mali každý pracovný deň, obe deti s mamkou.to sa mi veľmi páčilo. Staršia mala 5, mladšia 2,5 roka, ale ona veľmi cvičiť nechcela. Celkovo veľmi dobrý dojem, rozhodne doporučujem !

elenajezova
25. feb 2018

Ešte bolo super, že poobede sme chodili na výlety vlastne každý deň. My keď sme tam boli, bol koniec júna, takže syn tam chodil aj do školy, ja s dcérkou sme boli vonku na ihrisku. Sú tam krásne ihriská. Mali vyšetrenia, procedúry, rehabilitácie, cvičenie. Raz dokonca mali aj plávanie v bazéne.

katarinalukac
23. sep 2019

@ducina
Dobrý deň.
Môžem sa opýtať ako je to s platbou, resp. preplatením sprievodcu?
Doteraz sme boli 3x v Lučivnej, ako sprievodca som si platila všetko sama bez preplatenia poisťovňou.
Ďakujem

miruschkar
23. sep 2019

@jolly987 mne tam bola sestra ked bola mala a nič dobre teda povedať nemôžeme od prístupu až po liečbu .. dokonca prišla z tade s dakym bacilom.