Dobrý večer,mamičky viem,že je tu viac tém na tuto tému,ale aktuálne som sa veľmi nedočítala,ci máte niekto skúsenosť teraz aktuálne za posledný pol rok cca s liečením v tomto stredisku,Dr nás odporučila na liečenie s 9r.dcérkou,tak sa chcem spýtať ako to tam prebieha,ako dlho ste čakali na schválenie poisťovňou a ako dlho ste čakali na termín a ešte platby,koľko budem doplácať ako doprovod samoplatca. Ďakujem krásne za skúsenosti🍀
Podla toho aka si poisťovňa, ak dôvera budeš čakať dlhšie na schválenie... Vsetko maju na webe 🙂
Všeobecná sme poisťovňa a áno pozerala som tu stránku ich,ale tam majú rôzne doplatky,poplatky,tak si to neviem ani približne zrátať😂🫣 ale nevadí,nejde tak o €,ja len informačne som chcela vediet. Dr nám dnes odporučila,vypise papiere a uvidíme.
Dr myslíš vaša detska? Hned zajtra volaj do Smokovca a objednaj sa, rovno po telefóne povedz ze chceš ist na pobyt a oni ťa hneď daju na "cakacku"
@veronikahuli áno detská.. moja dcéra mala už 4 krát od mala 3x zápal pľúc a priedušky mala 7x zápal.. preto nás odporučila.. myslite,že keď to ešte aj nemám schválené poisťovňou,že tam surovo môžem zavolať a objednať sa ? 🙈
Zle som sa vyjadrila,ta 4ka mi tam skočila.. 3 krát mala zápal pľúc
Ja som zavolala rovno tam, objednali ma na prvé vyšetrenie, a tam sa ma dr spýtal ci chcem ist na pobyt, jasne ze som súhlasila, ale byvam 20km od Smokovca... Rovno tak zavolaj a spytaj sa na pobyt...
@veronikahuli ja som z Ke.. nemám to takto blízko🙂 ale skúsim tam zajtra zavolať,ale podľa mna mi povedia kým nemám schválenú liečbu zdravotnou poisťovňou,tak mi nedajú termín
@veronikahuli moja detská doktorka nás odporučila na základe toho,že mala ma opakujúce respiračné ochorenia a veľmi často berie antibiotiká a minuly rok prekonala 2x covid a odvtedy ma problémy,ťažšie sa jej dýcha a stále sa sťažuje na tlaky na hrudi.. teraz je znova po zápale pľúc dnes dobrala antibiotiká.. tak uvidíme snáď nám to schvália a cenovo neviete koľko cca budem doplácať za seba ? Pozerala som to dnes znova na internete,tak našla som tam rôzne tie možnosti,tie lepšie izby sú 20-22€ na noc +10€ strava.. čiže mne to vychádza za 14 dni keď si dám aj stravu cca 420€
A uz si sa dohodla s DR ze ides na pobyt? Uz ti povedal ze si zaradená a čaká na schvalenie, a bude ti volat?
@veronikahuli dohodli sme sa áno,že ideme,povedala mi,že pripraví papiere,zavolá keď budú a tak pošle. Ale dohodnuté sme,že ideme na 100%. To len v stredu sme sa dohodli. Odporučila nám to už dávnejšie a povedala,ze med prídeme najbližšie mám sa vyjadrit ci chceme a teraz sme boli na kontrolu tak som povedala,ze sme sa dohodli,ze ideme. Dlho som nad tým uvažovala,čítala recenzie a veľa bolo pozitívnych,ze tam deťom pomohli tak som sa rozhodla.
doplacanie najdes na stranke konkretneho liec. domu podla narokov. cca 2-4 tyzdov ti moze prist vyrozumenie a kontaktujed liec. dom ktory ti odporucia/schvalia a dohodnes si termin