Dobry den.
Ma prosim skusenosti s liecebnym pobytom s detickami? Bol uz niekto v Lucivnej, Nimnici alebo v Hornom Smokovci na lieceni s dietatkom?
Dakujem moc vopred za vase skusenosti, odporucania.🙂
@mirkaknm bola som s dcerou 2x v Bardej.kupeloch
@matkahelka Ahoj, ake to tam prosim bolo. Kolko mala dcerka rokov? Musela chodit do skolky? Ake proceduri ste mali? Bolo tam vela deticiek? Neochoreju tam deti? Budem rada za akukolvek skusenost, radu.
@mirkaknm dcera uz bola skolacka. skolka tam nefunguje, do skoly chodit musia. dcera bola 1x ako 7 rocna a potom o rok ako 8 rocna. ano, bolo tam kopec deti.
Neochorela tam, nerozumiem, preco by tam mala ochoriet.
Procedury- solna jaskyna, oxigen, mineralny kupel, plavaren, parafinove zabaly, na dalsie si nespomeniem
@matkahelka Dakujem moc. A ako to bolo so stravou? Inak na proceduri sa chodi individualne? Po jednom dietatku ci viaceri su naraz?
Mozno este doplnim otazky :
Pomohol Vášmu dieťaťu pobyt z terapeutického hľadiska?
Mali ste počas pobytu OČR a PN?
Aké máte skúsenosti s terapiou, procedúrami a lekármi?
Ktorú ubytovaciu jednotku odporúčate?
@loginexistuje To je brutal cena. Boli ste tam?
My sme 3x absolvovali Horný Smokovec a vďaka kúpeľom sa stratil kašeľ a sme už tri roky bez liekov a len občas bežné chorí.
@kamatopo Ano vyborny napad. Dakujem. Ja mam schvaleny sprievod. Ale budem asi aj tak doplacat?
S akou diagnozou ste prosim ta boli? Ake vstupne vysetrenia robili? My mame brutalne kasle a tiez alergiu potravinovu, preto sa bojim ci budu dcerke vyvarat podla nasich potrieb? Ake uvytovanie by si prosim odporucila?
Testovali tam na kovid? Dakujem moc.
@kamatopo Super, ze vam to takto zabralo. Ten kasel by sme aj my potrebovali odstranit.
Spominas, ze si si to dala preplatit cez rekreacny poukaz, cize to si bola akoze celu dobu na dovolenke? Ja som zamestnana a nemam v praci zastupcu, robim aj ked mam ocr, tak neviem si ani oredstavit co mi na to v lraci povedia.
Internet je na izbe?
@mirkaknm ja som bola na ocr. A podva razy som prestriedala dovolenku a pcka. Proste ako sa dalo. V práci nebol problém s preplatenim. Dala som faktúru a bloček a viac ich nezaujímalo. Veď je to pobyt či na ňom robíš ,alebo nie. Ale k tomu by sa najlepšie vyjadrila tvoja ekonómka.
@kamatopo Ahoj, dufam ze uz posledna otazka a nebudem ta trapit 🙂 Citam rozne prispevky o tomto Hornom Smokovci. Jednak ze tam robia komplet vysetrenia, aj s krvickou. A dalsia vec, ze je to vlastne spojene s nemocnicou, cize tam chodia aj chore deti a casto deticky na lieceni ochoreli. Ako je to prosim ta?
Na vysetrenia a proceduri sa chodi do nejakej hlavnej budovy?
Dakujem
@mirkaknm ano samozrejme ze som bola to je dolna hranica ceny
@mirkaknm vyšetrenia,procedúry,škola,škôlka a jedáleň je v hlavnej budove ,, Lúč,,. Detičky by mali nastupovať zdravé no sú aj chronické ochorenia tak pravdaže je počuť kašeľ. A ako všade aj tam sa dá ešte niečo chytiť ako brušná viróza či teploty. Je to predsa zmena klímy. My sme mali teplotu len raz. No boli tam prípady že museli ukončiť liečbu a ísť sa domov doliečiť. Potom sa dá pravdaže liečba dobrat.
@kamatopo tak moja aj napriek liečbe non stop chorá. 2 dní v škôlke 3 týždne doma. Tento rok bola dokopy 30 dní a to je predskolacka, vybrala bronchovaxom 2 kúry, imunor a jedine co sa zmenilo ze od januára vydržala 8 dní a od 21.1 sme boli doteraz doma. 😒 ak nám toto nezaberie už neviem čo urobím....
Licivna mozes ist s dietatom ako sprievodca suma 800-1000 eur na pobyt