Liečba ekzému prírodnou cestou

deni9
22. okt 2023

Ahojte,nájde sa tu niekto kto mi poradí ako poliečiť ekzem u deti prírodnou cestou?

domiklik
22. okt 2023

@deni9 Najprirodnejsia cesta je nájsť príčinu, teda potraviny, po ktorých sa stav zhoršuje a tie vylucit. Mne pomohlo viesť si potravinový denník a následne zapisovať stav koze. Co sa týka kozmetiky, pri akútnych, svrbívych, mokvajucich stavoch by som vôbec neexperimentovala s nejakou prírodnou medicínou, nakoľko si môžeš spôsobiť zápal koze. Špeciálne pri deťoch by som sa vyvarovala veciam ako esenciálne oleje, ahoj nechtík harmančeky a už vôbec nie aloe Tea tree olej a podobne haluze.

dettilv
22. okt 2023

@deni9 na FB je Pauli Galova. Vraj je super
No len stojí 100€/mesiac

minenkak
22. okt 2023

@deni9 hneď prvá odpoveď je to najlepšie čo môžeš spraviť

simi4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simi4
22. okt 2023

@deni9 Dobrý deň,ak sa vam da zavolajte mi zajtra okolo10.00,mob.0908230387,potrebovala by som aj fotky ako to vyzerá a určité bude potrebná črevná kúra keďže 80%imunity je v črevách .

deni9
autor
22. okt 2023

@simi4 venujete sa tomu..
Viete mi poradiť?

vakatko
22. okt 2023

Príčinou ekzému môže byť,
Priepustné črevo a Kvasinková infekcia Candida, info ako sa liečiť stravou a prírodnými liečivami (bylinky, koreniny, esenciálne oleje) sú na Google.

bela30
22. okt 2023

Pricinou exemu mozu byt hlavne aj pracie prostriedky. Bavila som sa o tom s jednou kozmetickou a ta mi poradila vyradit gely, avivaze a prasky typu Ariel,Persil a pod. Teda cisto tieto komercne vyrobky s kopou chemie a odporucila mi pouzivat praci gel znacky Perle. Dostupny je v niektorych obchodoch Klas, CBA a na nete. Vraj kazdemu komu to odporucila to pomohlo. Za vyskusanie nic nedate.

deni9
autor
22. okt 2023

@vakatko áno moze byť aj candida dávala som canesten a nič

deni9
autor
22. okt 2023

@bela30 avivaze už nepoužívam, a práci bez mam bez chémie

vakatko
22. okt 2023

@deni9 Pri Candide treba zmeniť stravovanie, vylúčiť Cukor, Lepok, Kysnuté cesto tu nepomôžu len lieky.

deni9
autor
22. okt 2023

@vakatko práveže dcérka cukor nemá vôbec ani nič kysnute ma 2 roky 🤷‍♀️

vakatko
22. okt 2023

Skúste jej dávať kostný vývar s mäskom a zeleninou, výborné na zdravie čriev.
V Lekárni kúpte detské Probiotiká na posilnenie Imunity. Tie sa pri Candide užívajú aby vytlačili kvasinky z tela.

deni9
autor
22. okt 2023

@vakatko probiotika užíva už dlhšie

vakatko
22. okt 2023

Pije kravské mlieko?

deni9
autor
22. okt 2023

@vakatko nie vôbec ho ešte nepila ani

vakatko
22. okt 2023

Pýtam sa, lebo veľa ľudom pomáha Kefír na Ekzém a kožné problémy.
Domáci kefír z Tibetskej kefírovej huby obsahuje veľa zdravých Probiotik.
Môže sa použiť aj Kozie mlieko je zdravšie. Pozrite si info o THube na Google.

simi4
23. okt 2023

@deni9 Ano venujem sa tomu uz 2roky mam aj recenzie od spokojných mamin naposledy sme riešili psoriazu u dievcatka na tvári,ak vam nevadi viac vam poviem osobne.

deni9
autor
23. okt 2023

@simi4 ok..môžem sa ozvať aj zajtra ? Najlepšie bud na obed alebo až poobede.

simi4
24. okt 2023

@deni9 Kľudne volajte kedykoľvek len nie v stredu poobede.☺️To radšej az večer okolo19.00

jamidea
24. okt 2023

@deni9 vsetko je v strave! Aj obycajny med ci umely kecup. Aj jablko.....treba skusat.