Ahojte,nájde sa tu niekto kto mi poradí ako poliečiť ekzem u deti prírodnou cestou?
Príčinou ekzému môže byť,
Priepustné črevo a Kvasinková infekcia Candida, info ako sa liečiť stravou a prírodnými liečivami (bylinky, koreniny, esenciálne oleje) sú na Google.
Pricinou exemu mozu byt hlavne aj pracie prostriedky. Bavila som sa o tom s jednou kozmetickou a ta mi poradila vyradit gely, avivaze a prasky typu Ariel,Persil a pod. Teda cisto tieto komercne vyrobky s kopou chemie a odporucila mi pouzivat praci gel znacky Perle. Dostupny je v niektorych obchodoch Klas, CBA a na nete. Vraj kazdemu komu to odporucila to pomohlo. Za vyskusanie nic nedate.
Skúste jej dávať kostný vývar s mäskom a zeleninou, výborné na zdravie čriev.
V Lekárni kúpte detské Probiotiká na posilnenie Imunity. Tie sa pri Candide užívajú aby vytlačili kvasinky z tela.
Pije kravské mlieko?
Pýtam sa, lebo veľa ľudom pomáha Kefír na Ekzém a kožné problémy.
Domáci kefír z Tibetskej kefírovej huby obsahuje veľa zdravých Probiotik.
Môže sa použiť aj Kozie mlieko je zdravšie. Pozrite si info o THube na Google.
@deni9 Najprirodnejsia cesta je nájsť príčinu, teda potraviny, po ktorých sa stav zhoršuje a tie vylucit. Mne pomohlo viesť si potravinový denník a následne zapisovať stav koze. Co sa týka kozmetiky, pri akútnych, svrbívych, mokvajucich stavoch by som vôbec neexperimentovala s nejakou prírodnou medicínou, nakoľko si môžeš spôsobiť zápal koze. Špeciálne pri deťoch by som sa vyvarovala veciam ako esenciálne oleje, ahoj nechtík harmančeky a už vôbec nie aloe Tea tree olej a podobne haluze.