Len teplota pri chorobe

8. jún 2023

Dievčatá stretli ste sa s tým, že dieta pri chorobe malo len teploty a nič? My sme to už raz mali, ked mal syn 3 roky, týžden v kuse teploty a nič iné mu nebolo, aj lekárka skonštatovala, že nejaká viroza.
Teraz má 8 rokov a to iste, už 3 den stále teploty nad 38,5 a nič iné, ani len soplik, ani hrdlo, už po 3 hodinách mu teplota stupa a po 4 musim striedat nurofen a paralen...
Ja len že či niekto mal podobnu diagnozu a či vám na niečo prišli?

ivana11155
8. jún 2023

Ano, obidve deti mali viackrat, ked boli mali. Dcera ( teraz 15rocna) asi pred 2mesiacmi mala len jeden den 38, paralen vobec nezaberal a na druhy den uz bola bez teploty, len velmi unavena este dalsie dva dni. Lekarka ma pravdu, je to viroza.

cucoryedka
8. jún 2023

my sme teraz mali tak, len s tym, ze to boli subfebrilie do 38 st. 5 dni, bez hrdla, soplov, obcasne pobolievanie bruska ... potom akoby utalo ... maju 11 a 10 rokov.

kika831
8. jún 2023

Dobry den. Momentalne riesime to iste. Synovi uplne z nicoho nic vyskocila vecer teplota 39,7 - a takto to trvalo 3 dni. Nekasle, nesopli. Len teplotuje.

zorkahorka
8. jún 2023

Znamej deti to teraz mali a moj syn v pondelok teplota 39. Na druhy den vyhadzane afty v ustach - bol na plaveckom, zrejme to ma z vody. Inak nic mu nie je.

taktotedanie
8. jún 2023

Dieta posledujte ci sa nevysype..

durianka1973
8. jún 2023

Syn to teraz tak mal, teploty sa tahali dva tyzdne. No nakoniec doktorka vzala ster z hrdla a ster bol pozitivny na streptokoky. Takze okamzite dostal antibiotika na 10 dni a o par dni ho caka kontrolny ster. Podotykam, ze hrdlo ho vobec nebolelo, okrem teploty (najvyssia 39,2) nemal nic. Aj test cpr ukazoval len nizke hodnoty. Nam sa to tak tahalo. Jeden tyzden mal relativne male teploty do 37,5 - 38, potom uz az 39. Teraz je to uz ok, antibiotika pekne zabrali. Inak ale pediatricka spominala, ze teraz naozaj maju vela takych viroz bez priznakov alebo to fakt mozu byt aj zacinajuce kiahne. Uvidite, pripadne tiez poziadajte o ster.