Lekárnička pre bábätko

13. jan 2022

Ahojte, som prvorodicka, co by mala obsahovat lekarnicka pre babatko? Viem, ze urcite nieco od teploty, nieco na koliky, teplomer, nieco od bolesti pri prerezavani zubkov, odsavacku este nieco?

lachipie
13. jan 2022

Morská voda, telové mlieko

nikpa
13. jan 2022

Gáza a lieh na pupok.

lesnajahodka
13. jan 2022

Tyčinky na čistenie uší možno ešte?

mimi2120
13. jan 2022

Sprej do nosa, kvapky do oči, rektalna rúrka.

euka210
13. jan 2022

Tak toto som absolutne neriesila, max.ten lieh a krem na zadok pre dieta. Ostatne som kupila ked bolo treba.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
es2021
13. jan 2022

@viestta mozno nemyslela vyslovene na cistenie vnutri ale nam v porodnici kazali tymito tycinkami ususit vodu po kupeli na uskach zvonka v tych zahyboch

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
13. jan 2022

Nieco na zapareniny.sampon na mliecnu chrastu
Okolo 6 mesiacov ked zacne slintat aspon perioral od biodermy okolo pusy.potom neskor cierny caj a probiotika pri hnackach a grcani rehydratacne roztoky..dobry krem do zimy a vetra na leto zas kvalitny opalovaci do roka len z lekarne (Ladival Avene)
Moja krpata.mava caste zapaly mocovych ciest tak aj brusnicovy idelin sirup mame po ruke. siirup alebo kvapky od kaslu..vitamin C v kvapkach...odkedy je v skolke aj sprej proti vsiam ked je 'sezona'..no nazbiera sa toho casom.

diamond007
13. jan 2022

Chudato žena .. teda tie komentáre.
Všetko sa dá dokúpiť časom, keď sa mala narodila som kupovala po pôrode iba bezdotykovy teplomer, ak bude bolieť bruško tak sa dokúpiť podľa potreby, na pupok netreba nič dávať, ja som necistila špeciálne ničím a zahojili sa obom krásne, možno bepanthen na zapareniny aj prsné bradavky pri kojeni. Je dobré mať urcite časom aj čapíky na horúčku a chladivé náplaste detské, sú skvelé. Inak pre novorodenca netreba ozaj nič špeciálne, ja som nemala nič a kupovali sme za pochodu čo bolo treba 🙂

mimi2120
14. jan 2022

Áno, sú veci čo počkajú a dajú sa dokúpiť. Ale keď male napríklad dostane v noci teplotu tak nebude čakať do rana kým otvoria lekárne. Alebo keď ho začne v noci bolieť bruško tak ocenis že máš doma taký Espumisan.