Lekárka krivo prepichla ušká 2,5-mesačnej dcérke

zuzka0103
22. máj 2024

Ahojte! Chcem sa opytat, ci v pripade ak lekarka nakrivo prepichla malej (2,5mes) uska, tieto po vybrati nausnic (po cca 12 dnoch) uplne zarastu. Myslim aj z vonku, ci neostane na usku bodka alebo naznak dierky.. rozmyslam co s tym robit. Chcem aby ich mala rovnako ale zase nechcem aby na lalocku ostali stopy po starych dierkach co bude stale vidno.
Dakujem!

doriiis
22. máj 2024

Nenosím náušnice 18 rokov a miesto,kde boli dierky je stále vidiet

marcellka32
22. máj 2024

Máme.....dcére pichla nakrivo, dala som to prerobiť, stále vidno pôvodnú už 16 rokov, ale kto nevie tak nevidno 🙂

mamamasama
22. máj 2024

Mne pichli nakrivo v porodnici. Náušnice preto nenosím celý život. Dierky stále mám 😪

daniela1911
22. máj 2024

Mám krivo pichnuté od pôrodnice. Nezarástli. Nosim náušnice len drobné bodky/ perličky.

guudy
22. máj 2024

Ja som ako cca 4 rocna mala alergiu na niektory z kovov, tak mi vybrali nausnice. Dierky zarastli behom kratkeho casu, ostala po nich len bodka.

@zuzka0103 Pokojne malej daj znovu pichnut jedno ucho, ranky (povodna dierka) sa u malych deti extremne rychlo hoja. Neviem, ci je toto tvoje prve dieta, ale este bude mat dost jaziev, odrenin a modrin na to, aby si riesila jednu malu bodku na uchu ;)

zuzka0103
autor
22. máj 2024

@guudy to by som musela nejaky cas pockat. Dovtedy bude len s jednou nausnicou?🤔a ani neviem, ktora je lepsia plus vraj ucho este bude rast takze sa dierka moze posunut 😬 a ano, prve dieta🙂 v 43 rokoch. Plus moje oci vidia vsetky nedostatky🙈

guudy
22. máj 2024

@zuzka0103 prosim ta, vyloz si nohy, hod sa do kludu a prestan panikarit. Ide o kozmeticku nepodstatnu vec. Nejde o zdravie… ano, jednu nausnicu jej vyber a nechaj zarast. A co, ked nejaky cas bude mat len jednu? Je to nejaky problem?
Snad sa nenahnevas, ale kvalitne som sa pobavila ;)
Moje deti maju 21 a 17, som od teba len o cosi starsia🙂

zuzka0103
autor
22. máj 2024

@guudy ja som v klude len hladam najlepsie riesenie lebo my zeny sme haklive na take veci 😉
dakujem, nejak sa uz rozhodnem.
A som rada, ze si sa pobavila😉 ja si inak to materstvo velmi uzivam🤗

lulu0123
22. máj 2024

Nasa mala krivo.Jednu nausnicu sme jej vybrali este v ten vecer.Takze zarastla uplne super. Po mesiaci dali nastrelit znova.Uz som si sama oznacila rovnake miesto.Ale neviem ako to bude, ked ju tam uz par dni ma.