Ahojte. Prosím potrebujem poradiť. Syn sa vysypal. Rozširuje sa to od zadku dole. Detská lekárka tvrdí, že je to impetigo. Predpísala mu nejakú vodičku a antibiotiká. Kožná ale tvrdí, že to impetigo nie je a má viac teórií. Ako napríklad začínajúce kiahne, alergia a neviem čo ešte. Dala mu masť na vysušenie. Komu mám veriť? Som z toho zúfalá. Ďakujem za každú radu
A musis okamzite vediet co to je? Ak sa nic ine neseje,tak chvilu vyckaj a ukaze sa lepsie co to je.
Odfot mali sme impetigo
@masenkamedvedova lepšie nemám.
@conspi vyzerá to ako impetigo
@masenkamedvedova ďakujem. Tak teda dám na pediatričku a budem mu dávať tie antibiotiká.
Kiahne ináč vyzerajú a alergia by nemala hnisavé vredy podľa mňa.
@conspi radšej nasad. My sme to mali v takom stave ako keď vypális cigaretu do tela. 😔
@masenkamedvedova práve preto som sa pýtala. Tie čo sa mu urobili prvé pod zadkom, sú hrozné. Na foto ich nevidieť. Nebehám zbytočne k lekárom ale dosť rýchlo sa mu to množí a nevedela som sa fakt rozhodnúť ktorej lekárke veriť...
@conspi my sme mali dezinfekciu, fialová vodička a masť a plus antibiotika a mesiac sme mali o starosť postarané kým to zliezlo dole 😧
@masenkamedvedova tak to bude veselo 😞
No asi skôr pediatrická, keďže kožné nás berú ako pokusné králiky