Lekári majú rôzne názory na kožný problém syna, komu mám veriť?

conspi
9. sep 2019

Ahojte. Prosím potrebujem poradiť. Syn sa vysypal. Rozširuje sa to od zadku dole. Detská lekárka tvrdí, že je to impetigo. Predpísala mu nejakú vodičku a antibiotiká. Kožná ale tvrdí, že to impetigo nie je a má viac teórií. Ako napríklad začínajúce kiahne, alergia a neviem čo ešte. Dala mu masť na vysušenie. Komu mám veriť? Som z toho zúfalá. Ďakujem za každú radu

tosomja
9. sep 2019

No asi skôr pediatrická, keďže kožné nás berú ako pokusné králiky

lubik87
9. sep 2019

@conspi kiahne.sa.zacinaju.na.hrudi alebo teda v hornej.polovici tela.takze.by som.to.dala.na.dr ..

17juraj17
9. sep 2019

@conspi Objednal by som synatora aspon k dalsiemu koznemu. Zdravotnictvo nie je exaktna veda takze viac nozorov ti viac napovie a ty budes kludnejsia ze si urobila maximum.

mirkita
9. sep 2019

A musis okamzite vediet co to je? Ak sa nic ine neseje,tak chvilu vyckaj a ukaze sa lepsie co to je.

masenkamedvedova
9. sep 2019

Odfot mali sme impetigo

conspi
autor
9. sep 2019

@tosomja občas mám ten pocit aj ja...

conspi
autor
9. sep 2019

@lubik87 no mne sa tiež tak vidí 😃

conspi
autor
9. sep 2019

@mirkita musím to vedieť hneď. Je tomu týždeň a množí sa to tak nemám chuť čakať, kým mu to pokryje celé nohy

conspi
autor
9. sep 2019

@masenkamedvedova lepšie nemám.

masenkamedvedova
9. sep 2019

@conspi vyzerá to ako impetigo

conspi
autor
9. sep 2019

@masenkamedvedova ďakujem. Tak teda dám na pediatričku a budem mu dávať tie antibiotiká.

tosomja
9. sep 2019

Kiahne ináč vyzerajú a alergia by nemala hnisavé vredy podľa mňa.

masenkamedvedova
9. sep 2019

@conspi radšej nasad. My sme to mali v takom stave ako keď vypális cigaretu do tela. 😔

conspi
autor
9. sep 2019

@masenkamedvedova práve preto som sa pýtala. Tie čo sa mu urobili prvé pod zadkom, sú hrozné. Na foto ich nevidieť. Nebehám zbytočne k lekárom ale dosť rýchlo sa mu to množí a nevedela som sa fakt rozhodnúť ktorej lekárke veriť...

masenkamedvedova
9. sep 2019

@conspi my sme mali dezinfekciu, fialová vodička a masť a plus antibiotika a mesiac sme mali o starosť postarané kým to zliezlo dole 😧

conspi
autor
9. sep 2019

@masenkamedvedova tak to bude veselo 😞

lubik87
9. sep 2019

@conspi tak.to.kiahne ani neobišlo...a ty.masdoma.tyzden.atb a čakáš na čo ? Ake máš atb ?

conspi
autor
9. sep 2019

@lubik87 nie. Týždeň je to od prvej vyrážky. Samozrejme nebudem bežať k doktorovi kôli vyrážke. Lenže cez víkend sa to zhoršilo tak som šla k obvodnej dnes. A keďže sme mali na kožnom kontrolu kôli ekzému, tak som si vypočula názor aj tam.

lubik87
9. sep 2019

@conspi bože ja ze mas už doma atb tyzden... lebo.to.by ti boli prd platne ak.je.toto.rozrobeny sirup tamma.myslim.len.7 dni spotrebu potom sa uz.nesmie.davat cize az mas rozrobené od.piatka tak.uz.len 3/4 dni su jedle ...aspon tedatieco.dostávajú.moje deti

conspi
autor
9. sep 2019

@lubik87 bože veď ale už naozaj nie som debil 😂 dnes ich dostal takže od dnes sú 😃

lubik87
9. sep 2019

@conspi no.aspon ze.tak :D