Ahojte minuly pondelok sme boli u Dr., že laryngitida. Liecbu sme dodrzali atd. Vsetko sa zlepsilo ale kasel ho velmi trapi a hlavne mam pocit na vecer a v noci.
Dychanie ma fajn. Rano inhalujeme, tussin davam 3x denne. Neviem ako mu ulavit, az ho to stale nebudi 🙈😏
Vyskusajte sirup: nakrájať cibulu na vacsie kusky, do toho pridat par lyzic medu, nechat postáť v chladnicke a potom z toho zlievat sirup po 1 lyzicke 3x denne, nam kasel do 2 dni vzdy presiel vdaka tomu a to mam doma celu lekaren sirupov, najucinnejsia bola cibula a to pisem ako mamicka ktora skončila v nemocnici 3x kvoli laryngitidam s babom..... určite davat dithiaden na noc, davkovanie podla hmotnosti, zmiernuje opuch,.inhalovat radsej nacl ( libenar), nas vincentka drazdila... ak sa vam v noci dusi, môžu zatekat hlieny, treba dať nieco na rozpustenie hlienu
@danielahamar inhalujeme ambrobene, fenistil kvapky kazala ale tiez nvm ci to uz nie je dlho
@evelin1002 ma rok, nvm ci toto by som mu davala 🙈
Neviem co konkretne, ak myslite med od roka moze, 1 mala lyzicka denne podla mna nezaskodi, nam to odporucala pediatricka. Cibulu by nejedol priamo, len to co pusti do medu. Alebo ak myslite dithiaden, ten ma take iste zlozenie ako fenistil kvapky, nam davali štvrtku v nemocnici uz od 8 mesiacov. Pripadne ak je ten kasel suchy drazdivy, otvoriť okno a na noc zapiname zvlhcovac, to tiez dost pomaha a calcium sirup 1x denne, mame rok a 3 mesiace a med sme zaviedli od roka.
Od ambrobene ti kašľať bude, je na vykasliavanie
@danielahamar ano ale tak ked nekazala vysadit 🤷♀️
Calcium a antihistaminikum by som dala, inhalovanie len vincentku a tamtu verde, alebo vincentku cmulacie tablety, teda podľa veku dietata