Baby myslite že môže trochu ľanoveho proteínu ublížiť ročnej dcérke ? Robím take zeleninové placky a sypem si tam trochu toho proteínu , tak ci aj ona take môže
Pokial ja viem, tak nie je zdrave, aby sa Omega3 olej v lanovych semienkach zohrieval, pretoze teplom degraduje. V proteinu moze byt zvyskovy olej a ten nie je vhodne zohrievat. Lanovy olej sa pouziva len a len za studena. Aj pri izbovej teplote rychlejsie degraduje, preto sa musi skladovat v chladnicke, v tmavej flasi a v tme. Ja nekupujem ani chlieb a pecivo v ktorom su lanove semienka. Dietatu by som dala kvapku cerstveho, dobre skladovaneho oleja do vychladnuteho prikrmu.
Pokial ja viem, tak nie je zdrave, aby sa Omega3 olej v lanovych semienkach zohrieval, pretoze teplom degraduje. V proteinu moze byt zvyskovy olej a ten nie je vhodne zohrievat. Lanovy olej sa pouziva len a len za studena. Aj pri izbovej teplote rychlejsie degraduje, preto sa musi skladovat v chladnicke, v tmavej flasi a v tme. Ja nekupujem ani chlieb a pecivo v ktorom su lanove semienka.
Dietatu by som dala kvapku cerstveho, dobre skladovaneho oleja do vychladnuteho prikrmu.