Zdravim mamicky...potrebujem poradit.Odkedy dcera zacala chodit do skolky uz druhy rok byva pravidelne chora ,,aj ked tento skolsky rok je zatial lepsi ako min.rok.Ale problem.je to ,ze vzdy do par dni ochorie aj takmer dvojrocny syn....pre take male dieta som zatial nenasla ziadne vhodne vitaminy..vsetko je vacsinou az od 3 rokov.Dcera uzivala min.zimu na posilnenie imunity Imunoglukan..cez leto bolo vsetko takmer ok..ale od augusta mi detska sestricka odporucila Arco deffenses a ani to moc nezaberalo...zase ochoreli a brali ATB..tak som konecne vyskusala vyrobky od Justu Tymianovy elixir ,cucuriedkovy narosan ...nechcem do deti stale tlacit chemiu...moja prosba na Vas mamicky je...je nieco podobne kvalitou a zlozenim ,ale lacnejsie a mate to odskusane ,ze to funguje?..Just ma dost drahe vyrobky....Ano ja viem ,ked si spocitam kolko.ma za mesiac vyjdu vsetky lieky a vitaminy, ze sa to vyrovna ,ale aj tak je to riadna polozka pre dve deti a keby bol.lacnejsi tiez by som ho rada uzivala.Dakujem za rady
..
@zrnovanka ten tymianovy krém je bezkonkurenčný a vydrží veľmi dlho čučoriedkový sirup tiež vydržal 2 mojím babám cca 3 mesiace.
@matullienka ..uziva sa 5 dni a potom po mesiaci sa znova uziva 5 dni a stake dokola aj celu zimu ale na 3x ,ked ho mala zniva uzivat tak do toho ochorela a potom som jej dala timianovy elixir od Nahrinu a teraz fici na cucoriedkovom..zatial je takmer v norme odvtedy...aj ked mi vo stvrtok povedala ,ked isla zo skolky,ze ju boli hrdlo..doma som jej dala lyzatko junior angin a zatial pokoj....
@zrnovanka no mne poradili 6 mesiacov dávať 1 kúru mesačne čiže 6 kúr za pol roka
Teraz dávam to kravské kolostrum a drží sa mala
@matullienka aj kolostrum som davala cez zimu malemu ,ale mala som pocit,ze mu nepomohol kratko na to ochorel..a este stale ho aj kojim...za mesiac bude mat 2 roky a po vianociach by som ho uz chcela odstavit ale este mu ide posledny zub a velmi v noci pomaha kojenie ked sa niekedy zobudi na bolest...
@zrnovanka no tak asi len skúšať čo pomôže, bohužiaľ kazdeme dieťatku účinkuje niečo iné. Len keby to tak do peňazí neliezlo
@matullienka ...no ved to ....dat kazdy mesiac 100e je dost..ved len malemu Physiomer na vyplach nosa stoji 10e a to mi vydrzi max.tak tyzden a niekedy ma nadchu aj mesiac....nechcem setrit na detoch,pchat zbytocne do nich chemiu ,.tak zacinam hladat a skusat prirodne zdroje
Ak máte záujem o produkty z JUSTU + odborné poradenstvo, na čo slúžia produkty, kľudne mi napíšte.. nie stále pri chorobe je potrebné brať narosan čučoriedku... rada poradím.
@zrnovanka ak budete chcieť nejaké produkty firmy JUST kľudne mi môžete napísať. rada vám poradím.
@evitakovacova ďakujem za ochotu,u pani nakupujem dlhé roky,vie veľmi dobre vysvetliť aj poradit
@sasha871 mate spravu
@evitakovacova môžem sa prosím spýtať aké dávkovanie Echinacei pri 5 ročnom dieťati, ( to sa dáva preventívne počas jeseň, zima)? A tymiánovy elixír ( už pri chorobe)? Ďakujem veľmi pekne
@sovva ano. Echinacina sa dava preventivne. Denna davka je 10 ml, u deti polovica, cize 5 ml. Mozete dat rano a vecer cajovu lyzicku. Max.doba uzivania je 8 tyzdnov, potom pauza 1 mesiac. Po otvoreni drzte v chladnicke.
Tymianovy elixir nasadte ak dieta zacina byt chorlave. Ukludnuje sliznicu a pomaha vykaslat hlieny. Davkovanie - cajovu lyzicku 4 x denne.
@evitakovacova ďakujem veľmi pekne
@evitakovacova tymianový elixir aka je max.doba uživania?
@evitakovacova dakujem
@zuzanas2 Tymianovy elixir sa uziva 4x denne, tak by mal vydrzat cca tyzden. Po otvoreni je dobre spotrebovat cca za 2 mesiace a držať v chladnicke. Ale pokial nezmeni chut je dobry aj po dvoch mesiacoch
@dianittka som just poradca a teda tie ceny výrazne lacnejšie nie sú. čo som sa dívala, sú plus mínus rovnako. Navyše od poradcu máte aj rady na každé trápenie a poväčšine veľa vzoriek, darčekov, možnosť vyskúšať, vrátiť aj načatý produkt a pod. Ani jeden môj klient by neprešiel na alegro, lebo to majú vždy s donáškou do domu, veľa produktov skladom.
@zrnovanka ako si davkovala ten arco deffenses? On sa užíva s prestávkami pol roka. Ja dávam kravské kolostrum