Kývanie hlavou 21-mesačného syna

5. jan 2023

Ahojte, trosku som vystrasena, snad je to len moja hlupost, ale povedzte mi, ci je normalne, ze mi kyve hlavou akoby "nie". Nerobi to casto, ale aj ked ano, tak na nejaky hlasny zvuk. Napriklad na vysavacku alebo mame takeho polipa do vane, ktory strieka vodu. Alebo na pesnicku nejaku. Dnes som zapla vysavacku, zacal to robit, vypla som ju, prestal. Opat som ju zapla, a opat to robil. 😳 Nerobi to pravidelne, ked zapocuje tieto zvuky, len sem tam. Ale aj tak. Ano, videla som videa, ze takto robia autisti, a teraz som p.srana z toho.

Na 95% ked zapocuje nejaky hlasny zvuk (mixer, susicka na vlasy, mycka, pracka), tak pride k nam sa pozriet co to je, aj z vedlajsej izby. Neboji sa od nich. Doteraz s vysavacom nemal problem, pomahal mi vysavat, nerobil to s hlavou.

Pre istotu aj napisem, ze ukazuje, opakuje po nas intenzivne slova, sem tam aj spaja slova, je sikovny, rozumny a mily chlapcek. Nema zachvaty hnevu, nepisti, nehadze sa o zem, proste da sa s nim dohodnut, zatial na vsetkom. Pekne sa hraje s vkladackou, s magnetickou udicou, navari caj, pekne povie, co vidi v knihe...

anjelicek26
5. jan 2023

Ano je to normalne... prestan pripisovat kazdej jednej - odchylke od perfektnej normy - taky velky vyznam, inak sa zblaznis najblizsie roky... mas uzasne sikovne dieta doma...

autor
5. jan 2023

@anjelicek26 dakujem ti krasne za odpoved! Snad fakt to nic neznamena, teda ziadny problem. 🙏🏼

Fakt som sa zlakla. 😑