Ahojte mamicky. Moj syncek ma 2 den kasovito vodnatu zltkastu stolicu. Sice iba 2 krat za den rano po prebudeni a na vecer. Kyslo zapachajucu. Velmi sa obavam lebo pred mesiacom sme boli v nemocnici koli hypoglikemickej kome . Bohuzial nam v nemocnici nevedeli povedat pricinu preco sa to stalo lebo maly cukrovku nema. Aj vtedy mal takuto hnackovitu stolicu. Davam mu Enterinu , slane tycinky ,dostatok tekutin, samozrejme dieta. Smectu som skusala,ale tu mi uplne odmieta a aj sa z neho povracal. Mame problem aj s jedenim. Odmieta mi papat a uz som s toho zufala. Zo vsetkeho mi zje malinko zopar lyziciek a to je vsetko. Samozrejme som hned konzultovala s doktorkou a povedala mi,ze ak to nebude lepsie tak mame ist na vyter. Stretla ste sa niektora s niecim podobnym? S takymito kyslimi hnackami? Idu mu aj rezaky tak neviem ci od toho. Teploty nema a ma aj dobru naladu.
Skus aj trochu banánu,slabý čierny čaj alebo sprav polievku so zaprazkou ako napr. rascovu. Môžu to byť aj zúbky,ale ak to neprejde tak treba ísť k lekárke. V lekárni majú aj tuším sa to vola "Kulisek " .... dáva sa to detičkami pri hnačke,aby neprišli o tekutiny. N.raz na pohotovosti poradila lekárka,keď mala nechcela nič papat,aby som spravila silný slepačí vývar,lebo malé dieťa na ňom kľudne "prezije" 4 dní a.dostane do telíčku všetky potrebné vitamíny,bielkoviny a pod... Nepapal zmrzlinu?? Môže to byť ako bolo spomínané aj alergia na mlieko a pod....
Aj ho kojite ? Môže to byť zo zubnou kludne .Dajte mu hylack do cajiku alebo Kulisek ak to potrvá dlhšie choďte pediatricke radšej.Skúste banán ,ryžu mu dať .Držím palce aby ste boli o.k 🙂
Moze to byt cokolvek, ja mam baby bezlaktozove a tiez sme si toho uzili. Ak kojite musite drzat dietu akoby ste mali hnacku.
Je pravdepodobne nafuknuty.
Preto nechce ani jest.
Brusko masirovat, B komplex, Espumisan 3x 20 kvapiek, probiotika zmente na nekadex, ale kvapky, praskovy obsahuje laktozu a ta krce a hnacku zhorsi.
Ak mate kvalitnu horku cokoladu stvrt kocky 3x denne
U nas to zabralo
Ak to ustane skuste mu pridavat po jednom zlozky potravy nech viete na co reaguje zle
@eri1212 Moj mal takú stolicu a má alergiu na mlieko. No može to byť aj so zubov, niektoré deti tak mávajú. Skús mu dávať aj probiotiká a nenúť ho veľmi do jedla, ked mu nechutí. Dobrá je aj ryža, tá zapeká.