Kyselina salycilová nám nejde umyť z vlasov

marikap18
28. feb 2016

Ahojte mamičky, ma 4 ročného syna a doteraz má tie malé žlté chrastičky na hlave, ktoré mávajú bábätká. Doktorka mi predpísala kyselinu salycilovú, tak som ju použila, dosť aj chrastičiek odstránila, ale čo ma trápi, že tú masť nemôžem zmyť z hlavy. Umyla som mu ju 2x s detským šampónom a skúsila som aj môj, ale nič nepomohlo, vlásky má stále mastné, vyzerá to hrozne. Máte niektorá s tým skúsenosti, ako ste tú mastnotu odstránili z vlasov?
Ďakujem

eviq
28. feb 2016

S tou masťou skúsenosť nemám, ale tie žlté chrasticky pekne odstráni šampón Babe. Dostať v lekárni. Po pár pouzitiach máš pokoj.

marikap18
autor
28. feb 2016

@eviq Dakujem, ale nepomohol mi, preto mi lekarka predpisala tuto mast.

damarafrigg
28. feb 2016

@marikap18 nasa ma sice len 3,5 mesiaca a tiez sme to pouzivali na hlavicku. Hned to ale dole uplne nepojde. Jed mu zmiznu tie chrasticky mu ju uz nedavaj a po 3,4 umyti to uz nebude . Nasa uz nema mastnu hlavicku a to sme ju kupali len v tom na telicko a vlasky take jemne.

gabika2580
29. feb 2016

@marikap18 šampón BABE je ozaj super, nechaj ho chvíľu pôsobiť.. Nám ozaj pomohol.. Naniesla som ho na hlavičku a nechala pôsobiť, kým som umyla celé telíčko a potom som mu oplachla šampón..