Kýchajú často aj vaše detičky?

nasta197
13. sep 2011

Ďalšia moja otázka ..🙂 od narodenia môj synček kýcha dosť často. Niekdy aj viac krát po sebe. čítala som že to preto lebo bábätká nemajú chĺpky v nose ktoré zachytávajú prach.. viete niečo o tom?

nikush
13. sep 2011

podla mna tam nejake tie chlpky ma, mozno ma len suche v nosteku tak si kychne... a je otazka, co je casto...viac krat po sebe si kychne kazdy apson raz v zivote....
ako nic v zlom, ale ja zasnem nad niektorymi otazkami 😒

michaela.g
13. sep 2011

@nasta197
aj nasa kycha ale pokial jej netecie z nosa tak je to OK, aspom dufam 🙂, obcas potom zacne aj stikutat 😀

asma
13. sep 2011

ahoj moja mala kycha odkedy sa narodila niekedy aj tri krat po sebe xixixixi
ked uz vela tak mam taky roztok ten jej streknem a odsavackou mam tu na vysavac vycistim a niekedy pozbieram susniky 😀

huxy
13. sep 2011

aj moja mala kycha,velakrat sa stane,ze si kychne 1 az 5 krat za sebou.no a niekedy aj parkrat za den.takze aj mna uz napadlo,preco,co to moze byt?ale netusim.ale aj jej ocino tak kycha,on ma asi rekord 9 krat za sebou.tak dufam,ze to nie je nic vazne.aj ked aj mna by zaujimalo,preco tak casto kycha.

tenty
13. sep 2011

deticky vela kychaju, lebo sa z cisteho bezprasneho prostredia v brusku narodia do "zamoreneho" prostredia 🙂 a takto sa pomaly adaptuju, myslim prach, spina, parfemy a pod. 🙂

stanislavao
14. sep 2011

a nemoze mu byt zima? deti nemaju termoregulaciu a moze kychat aj z toho, ze je mu zima.

mailinka
14. sep 2011

aj moja mala kychala,hlavne ked jej bola zima(napr,ked som ju prebalovala),presne ako pise stanislavao 🙂 a aj viackrat za sebou.casom ako rastla to preslo,ale tiez sem tam kychne bez toho,aby mala plny nostek 🙂

medyna
14. sep 2011

aj nasa mala kychavala, ked bola malinka, aj som sa na to pytala doktorky, vravela, ze je to v poriadku, tak som to dalej neriesila. Aj teraz kycha, ale to uz viem rozoznat, ci z prechladnutia alebo len kvoli postekleniu v nosteku. Ved aj ja si sem-tam kychnem a som v poriadku.