Kvasinková infekcia v ústočkách

jajinka17
27. dec 2012

prosim babenky poradte mi...mam 10 tyzdnoveho syna..treti den mame horucku..drzi sa to okolo 38 stupnov...a dnes nam lekarka zistila ze ma kvasinkovu infekciu...stretla sa niektora z vas s tym ze by z toho mal horucku..lebo ten biely povlak sme uz mali ked aml 4 tyzdne..ale vtedy sme nemali horucky a potierali sme to takou sladkou vodickou..teraz sme dostali liek -sirup to bude (este to nemame doma lebo nam to objednali do lekarne a zajtra to budeme mat ) a vola sa nieco na DYF...alebo tak nejako..len neviem ci moze mat z toho horucku...dakujem...

syla
27. dec 2012

@jajinka17 teplotu sme nemali, preliečili sme Diflucanom, keď sa objavilo znovu použili sme Citrovital, preliečila som aj seba a mali sme pokoj.

lucka181980
27. dec 2012

Aj my sme to mali a nakoniec nam zabrala biogaya.
Davala som ju az po jedle vecer a zabralo.

jajinka17
autor
27. dec 2012

@syla takze by to malo pomoct...tie horucky ma trapia..vy ste ich teda nemali...a ako dlho ste davali ten Diflucan?ja mam davat 3 dni po sebe..tusim 1 alebo 2 ml...

jajinka17
autor
27. dec 2012

@lucka181980 biogaya na tieto kvasinky ?my ich berieme ale zacali sme ich brat kvoli kolike..lekarka nam to odporucila...len ja mu to davam do mliecka teraz...

lucka181980
27. dec 2012

Mne to poradila doktorka.A co beriete na koliku?

syla
27. dec 2012

@jajinka17 môže sa maximálne 7 dní a tak sme aj dávali. Nemáte nejakú virózu, keď má teplotu?
Bio gaia je tiež dobrá a môže pomôcť. Veď skúste diflucan a uvidíš. Inak ak horúčka do 2 dní neustúpi, bolo by vhodné ísť znovu k lekárovi. Uvidíš, či prípadne iné príznaky sa neprejavia. Dúfam, že nie a budete rýchlo fit.
Ešte k tým kvasinkám, treba skúsiť zistiť príčinu, tvoja strava, často vetrať prsníky...

lucka181980
27. dec 2012

Hlavne stale umyvat menit prsne vlozky.Ale ked ma horucky dajte mu zobrat moc ci nema v moci neaku bakteriu.Moj syn mal horucky a dala som mu zobrat moc a mal tam bakteriu a hned mu dali antibiotika a to mal iba 4 tyzdne.

jajinka17
autor
30. dec 2012

@lucka181980 na koliku berieme prave biogaiu a sab simplex ...u nas to zabralo a uz ho nebolieva brusko...

lucka181980
31. dec 2012

🙂 Nan toto vobec nezabralo.brali sme infacol.... a to bolo super sice je tam napisane jednu kvapku vecer a najviac 4dni ale doktorka povedala ze kludne to mozeme brat pri kazdom kojeni a dlhodobo.Chvalabohu uz mame po kolikach 🙂 🙂

jajinka17
autor
1. jan 2013

to je to ze u kazdeho dietata ine zabera..niektore maminky pisali ze u nich nezabralo nic...nastastie u nas toto zabralo..

jajinka17
autor
1. jan 2013

uz mame aj po horuckach a aj po infekcii nastastie...tak uvidime ako bude dalej...potom mu dam vysetrit moc urcite...dakujem za rady veelmi pekne...a STASTNY NOVY ROK Vam prajem 🙂