ahojte potrebovala by som poradit, maly je plne kojeni a dlho mava taku vodnatu riedku stolicu, ja som s tym nic nerobila, kedze bola zlta tak som myslela ze je to OK, ale objavili sa mu take sliziky krvi v stolici tak nas dr. poslala k chirurgovi, ten ho pozrel a povedal, ze ma trhlinku na konecniku, ze je to z toho ako silno tlaci a ze ma riedku stolicu, ze je urcite hladny, ale to nie je urcite hladny. ale krvicka sa opakovala tak 1-2 tyzdenne, tak sme isli k inemu chirurgovi, ale aj ten povedal, ze je to z tej trhlinky, no mne sa to nezda, teraz uz rozmyslam aj nad tou stolicou riedkou, ze preco je taka, ma ju tak 3-4 krat a poriadne vzdy tlaci a prdí, hlavne v noci ho boli brusko a strasne sa namaha. nestretli ste sa niektora s takymto problemom. inac je spokojny a pribera, teplotu nema, len mame reflux. dakujem
Ahoj! Neviem, ci je to aj nas pripad. Maly mava koliky. Poriadne tlaci, kruti sa, chrci, vydava cudne zvuky, ale stale mu z tej ritky nic nejde. Chudatko. Tak mu pomahame rektalkou. Tiez mava riedke stolice, ale myslim, ze u plne kojenych babatkach to je normalne, nie? No a raz sme mu davali rurku, vtedy strasne plakal a vysli mu dve kvapocky krvi. Strasne som sa zlakla. Ale asi to bude tou trhlinkou, lebo sa tak cudne trhol, mal tam tu rurku a zacal strasne plakat. Asi sa mu tam nieco stalo. Ale uz sa to neopakovalo. Ale ak si nie si ista, skus aj tretieho chirurga.