Ahojte! Oddnes až do utorka mám dcére kvapkať ráno a večer kvapky na rozšírenie zreničiek, aby jej potom mohli zistiť aké má dioptrie /a či vôbec/. Nemáte s tým niektorá skúsenosti ??? Vraj po tých kvapkách detičky zle vidia atď....
kamoska tiez kvapkala dcere kvapky kvoli vysetreniu, a ze je to pre male deti znesitelnejsie postupne si zvykat na zmenu videnia nez keby im to rozkvapkali ako dospelym, aspon tak mi to nejak vysvetlovala
no cakala by som ze par dni urcite ale tyzden sa mi zda vela..no ale snad vedia co robia.
Inak to trosku stipe, ale to hned prestane, len take neprijemne hned na zaciatku..za tyzden budete obe macherky uz 🙂
zaujímavé, nášmu malému tieto kvapky kvapkali priamo u očného ... kvapkali mu ich tuším 3x s určitými prestávkami. Nikdy mi nekázali kvapkať ich doma.
Toto počujem prvýkrát - a to na očné s ním chodím 1,5 roka.
Mala som sa na to asi radšej hned opýtať. Až mi je hrozne, keď si predstavím, že jej to mám zas kvapnúť a ona chúďa bude čoraz horšie vidieť. Sa mi to zdá choré. Zajtra doktorke zavolám, či by nestačilo deň predtým.
Ahojte, aj nam to kazali kvapkat tyzden, ale po prvom nakvapkani sa dcerka budila zo spanku a plakala, nevedela spat.... preplakala pol dna kym vyprchal ucinok, tak som volala ocnej ci je to nutne.... zvozila ma ako nejaku macochu ze ci chcem dietatu dobre..... ale nakoniec sme isli inej ocnej, do ineho mesta, tam nam to rozkvapkali v cakarni na 3x a vysetrili, takze sme mali mensie stresy 🙂
no mne akurat pred par dnami vysetrovali ocne pozadie, cize som mala tiez rozkvapkane oci...ako som sla domov tak som trochu zle videla, ale nic hrozne...urcite s nou ale nechod na slnko alebo oproti slnku, to je dost neprijemne.
ale do utorka, fuha nezavidim vam 😒 to inac prvykrat pocujem ze to az tak dlho treba kvapkat 😕