Kvapky na prdíky

26. sep 2022

Ahojte, mam otazku na kvapky espumisan, sab simplex, baby calm a biogaia … Moja dcerka nema koliky, resp neplace ale sa hlavne vecer a v noci velmi trapi bublinkami v brusku.. skusali sme espumisan aj sab simplex… nijak sa to ale nemeni…resp. mozno trochu to pomaha lebo ked mam dceru na rukach citim ako jej to bublinkuje.. ale chcem sa opytat tych ktore tvrdia ze im to zabralo… tak pucenie prestalo uplne alebo len koliky v zmysle trojhodinovych revov prestali? A ked nezabera simetikon myslite ze pomoze bio gaia?

layla123321
26. sep 2022

Bio Gaia sú probiotiká, tie pomáhajú nastoliť črevnú mikroflóru. Sab Simplex a Espumisan obsahujú simetikon, ten pomáha plynom sa dostať von. Ani jedno "nevylieči" koliky, ale môže pomôcť k menšiemu revu.

autor
26. sep 2022

@layla123321 no praveze viem ze biogaia su probiotika babycalm zas kvapky na prirodnej baze , preto rozmyslam co vyskusat ked s bublinkami simetikon zjavne u nas nepomaha… v noci neplace ze vkuse ale 2 hodiny ju davam grgat lebo zakazdym ako ju dam lahnut za chvilu sa puci a trapi s dalsimi bublinkami..

veron_ikaa
26. sep 2022

My máme toto isté. Syna netrápia koliky nemá neutíšiteľný plač. Ale vždy nad ránom hlavne okolo 5-6 sa začne neskutočne pučiť a mrnčí pri tom - je nepokojný. Sem tam spustí aj plač a za pol hodinku to odozneje. Dávam mu sabsimplex aj babycalm a varím čaj - fenykel. Má skoro 2 mesiace tak dúfam že sa to neprevalí do kolík. Ževraj do 3 mesiacov by sa to malo celé upraviť tak som zvedavá či to pučenie prestane.

bubobubo29
26. sep 2022

Nasu malu trapili koliky a pomohla kombinacia sab simplexu a coliprev (je aj lacnejsia verzia co-lactase). Na kazde dieta ale plati nieco ine. V 4 mesiacoch som vsetko postupne vysadila a uz bolo dobre

floren
26. sep 2022

U nás zabral coliprev

ikonica
26. sep 2022

A ako/kolko/kolko krat uziva ten espumisan/sab symplex? Probiotika neberie?

autor
26. sep 2022

@ikonica sab simplex odvcera davam pred kazdym kojenim tak od 10-15 kvapiek a probiotika neberie