Kvapky krvi z bradavky dvojmesačného chlapca

andreanova
20. mar 2015

Ahojte, prosím o radu. všimla som si, že môjmu 2 mesačnému chlapcovi vytekajú z ľavej bradavky kvapky krvi - ono, nevidela som ju ,,tiecť,, ale každý deň nájdem na oblečení hneď nad bradavkou drobnú krvavú škvrnku, asi z množstva 1-2 kvapôk krvi. Najprv som si myslela, že som sa hádam škrabla a začala si to všímať, ale aj po výmene oblečenia tam škvrnka sa objaví znova. už som pátrala na nete avšak okrem podobných otázok iných mám napr. na zdravie .sk (teda, zistila som, že aj iný majú také problémy) nenašla som žiadne odpovede...nikto nevie čo to je...bradavka je trošku načervenalá vďaka asi presvitajúcej krvnej cievke?? ono, vyzerá to tak, ako keby mne namiesto mlieka tiekla kvapka krvi...ak viete, poradte. všimla som si to prvý krát asi pred týždňom, ale neviem, odkedy sa mu to robí...Dakujem

pribinak
20. mar 2015

Prepáč, ale pediatrička mala cely týžden vypnutý telefón?

jjanulkaa3
20. mar 2015

@pribinak
Zakladatelka temy prosi o radu nie o zbytocne vrtanie...nauc sa citat ze najprv nevedela co to je, myslela si ze babo nahodou skrabla..

pribinak
20. mar 2015

@jjanulkaa3 tvoja múdra rada znie:

jjanulkaa3
20. mar 2015

@pribinak
Reagovala som na teba, s tymto problemom som sa nestretla 😔

lvka
20. mar 2015

ja suhlasim s @pribinak
dietatko je malicke, nepovie nic, radsej 100x zbytocne ist ako neskoro...obratila by som sa na pediatra

ukulela
20. mar 2015

@andreanova ked moj maly mal v porodnici "krv" na plienke, teda akoby cerveny moc, utekala som k sestrickam a tie mi povedali,ze to je hormonalna reakcia a ze to moze mat aj na bradavkach. tiez pediatricka mi na prvej kontrole povedala, ze mierne zdurene bradavky su hormonalnou reakciou a ze je to normalne ... neviem vsak, ci to plati aj pre 2mesbabo. aspon zavolaj doktorke, nech mas istotu, ze netreba nic riesit.

tamarka1824
20. mar 2015

ahoj, moj syn ked mal cca 3 mesiace, mal to iste, kvapky krvi na bodickach, tiez som si najprv myslela, ze je to len zo skrabnutia...... objednali sme sa na endokrinologiu, pani doktorka nas poslala na ultrazvuk prsnikov a brali mu krv.... vsetky vysledky boli dobre a ako to prislo aj to tak odislo..... teraz ma 5 rokov a viac s tym problem nemal..... ked sme boli na endokrinologii, pani doktorka vravela, ze taky pripad este nemala, pocas navstev mi neskor vravela, ze uz ma dalsieho chlapceka s tym istym problémom.....

andreanova
autor
20. mar 2015

@pribinak, no, vsimla som si to prvykrat pred tyzdnom, aj som vcera volala poobede doktorke (to po tom, co som si uz ista, ze nejde o skrabnutie, avsak dr. uz bola na odchode) v pondelok idem na poradnu a mala by som aj na 1. očkovanie.....tak, tam bude priležitosť. u nas dr. poobede neordinuju, tak to s dr. riešiť nemám ako....a na pohotovosť to nie je...

pribinak
20. mar 2015

@andreanova no na pohotovosť určite nie, škoda, ze si to nerozpisala v úvodnom príspevku, odpustila by som si iróniu ;))

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz