Kvapky Bio Gaia

grejci1
26. apr 2013

Ahojte mamulky, ako dlho trvalo vašim detičkám, kým im zabrali tie kvapky Bio Gaia? Dala som ich malej druhý deň a stále ju strašne bolí bruško, v noci aj cez deň sa zvíja od bolesti. Myslíte, že by som ich mala skombinovať aj s Nutrilonom Anti-colic? Lebo dávame Nutrilon Comfort a stále nás bolí bruško :( Ďakujem za všetky rady a postrehy

bamb27
26. apr 2013

@grejci1 kvapky bio-gaia nie su kvapky ktore okamzite zmiernia bolest bruska,,, koliky treba len vydrzat, daju sa maximalne zmiernit, ako rezimovymi opatreniami, ciastocne medikamentozne,,, biogaia su probiotika, koliky mozu zmiernit, ale nie odstranit, a samozrejme funguju na principe dlhodobejsieho uzivania, nakolko ich ulohou je optimalizovat crevnu floru,,, oni su inak potrebne ci uz dietatko trpi kolikami alebo nie,,,
inak davat na brusko, masirovat brusko, fajn su kvapky baby calm, i ked samozrejme to tiez nie je ziadny zazrak, nastavit dietatku rezim ..ak je to mozne, hlavne spankovy, unavene dietko horsie znasa koliky, pripadne nosit v babysatke ci ergonosici,,, to je uzasny antikolik sposob,,, je mozne ze ma problem bud s laktozou alebo bielkovinou kravskeho mlieka,,, cize potom by pomohlo mlieko na takyto problem,, len to sa inak ako odskusanim zistit neda,, zial,,,

grejci1
autor
26. apr 2013

@bamb27 a môžem kombinovať Baby calm a Seb Septomax? Lebo dávala som Baby calm, pred každým papaním 10 kvapiek ale lekárka mi predpísala Septomax a aj to sa má dávať 10 kvapiek do každej flašky. Tak ktoré teraz? :(

bamb27
26. apr 2013

@grejci1 😨 take nepoznam,, ale nekombinovala by som,, neviem ci nahodou nemyslis sab simplex,, tie dva dokopy by som iste nemiesala,,,

grejci1
autor
26. apr 2013

@bamb27 bože, trubka som... poslala som názov tabletiek, čo mám ja 🙂 ano sab simplex... tak teda budem dávať len jedny... nechcela som ich kombinovať pred tým ako mi niekto neporadí. Dnes pôjde manžel z práce kúpiť Nutrilon Comfort, a keď nepomôže už ani ten, tak kúpime Anti-colics

lenka311
26. apr 2013

@grejci1 Mojej malej na koliky najlepšie zabrali kvapky Espumisan... Ja na ne nedám dopustiť. Vždy sa jej uľavilo tak do 15min.

kattrin5
26. apr 2013

probiotika by mali "zabrat cca do jedneho tyzdna po dvoch dnoch zmenu urcite neuvidis