Kútik na puse. Čo pomôže?

dadka13
5. jan 2013

Maminky - synček 5 rokov - má kútik na puse ( dosť veľký, červený - akoby mu to chcelo začať mokvať) Má ho podľa mňa z toho, že bral antibiotiká - a pravdepodobne má oslabenú imunitu. Dávam mu probiotika Bio Gaia aj Cebion - ale nič nepomaha. Viete mi poradiť čo na to - resp. môžem mu na to dať Lalugen Plus? Ďakujeeem 🙂

sintra
5. jan 2013

ja mam dobru skusenost s tea tree olejom.

andelok
5. jan 2013

Ja ked mam kutik, si ho natriem kalciovou mastou a za noc je prec...skus pozriet v pribalovom letaku, ci to mozu aj deticky, lebo to netusim.

romca123
5. jan 2013

Skús IMAZOL mastičku, voľne dostupná v lekárni - nám ju odporučila priamo kožná lekárka na kútiky..:0) a nám pomáha
Inak ak sa mu to bude opakovať tak skoč určite z kožnou poradí Ti...a hlavne ho rýchlejšie vylieči a bude môcť aj papať, aj rozprávať...my sme pri kútikoch skoro stále plakali...:0(

mummy01
5. jan 2013

Aj B-komplex by som davala aspon tyzden

zajaciq
5. jan 2013

riboflavin pol tabletky dat zapit alebo aj trosku roztriet na ranu. a posilnit imunitu inymi vitaminmi Ceckom, Deckom podla moznosti cistym, pravidelne pobyt na cerstvom vzduchu.

sisaha
5. jan 2013

urcite nasadit B-komplex aspon na dva tyzdne...mali sme podobne a az Bcko pomohlo

alka221
5. jan 2013

ja si potieram cajovnikovym roztokom,vzdy rychlo zaberie..

reni12
5. jan 2013

priamo na kutik je dobre dať droždie

suuzi
6. jan 2013
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

mne vzdy za 1 noc zabrala masticka framykoin. ale je na predpis. odkedy je na prepis, pouzivam masticku cicacedrma
http://www.docsimon.sk/tovar/cicaderma-mast-30g
je to homeopatikum - kutik mi zmizne tak do 2-3 dni

minnie55
6. jan 2013

framykoin a neotvárať ústa ako vráta 🙂

bronia13
6. jan 2013

vies co mne poradila sestra med 🙂 a fakt to funguje... normalne to mam aj 2 tyzdne a tentoraz som to mala len par dni tak to skus, med je dobry aj na rany a ine veci...

monyccka
6. jan 2013

oparstop, dostat volne v lekarni, je to s obsahom hadieho jedu (samozrejme v bezpecnej davke 🙂 ) a zabera za jeden den/noc..