Prosim vas vietw poradit co zaberie na kurie oka u 4.rocnej? Behom 2 dni sa jej vytvorili 4, ako sa toho zbavit naplastami alebo ist na kozne?
Nieco fakt overene.
Dakujem
@tehulka2016 kedysi bol taký "lak", síce to trvalo dlhšie, ale zabralo (viac ľudí to skúsilo na odporúčanie a všetci spokojní; len jeden mal až tak zle, že nič, len chirurgicky).
Natrela si, doslova to zaschlo ako priesvitný lak na nechty a postupne sa zlupovalo. Ráno, obed, večer a do 3-4 týždňov preč, aj skôr, ak nie je veľké. Asi najmenej invazívne s výsledkom.
Tú konkrétnu značku prestali pred pár rokmi vyrábať, ale v lekárni majú podobné (len neviem či nie na predpis, tamto bolo - stačí aj obvodný).
Ale skúsila by som kožné, že čo povedia. Mali sme v rodine dieťa, jej sa to z ničoho nič rozšírilo po celom chodidle. Tiež jej pomáhal ten lak, ale to boli mesiace hojenia.
@vkatush presne! Byl to Verrumal, ten uz se nevyrabi, ale Duofilm stale ano, je to v podstate to stejne. Ja jeste doporucim hlivu ustricnou jako vyzivovy doplnek - tato kombinace mi byla doporucena na plastice pred laserovym odstranenim kurich ok, mela jsem jich snad 20 na kazde noze - a pravdaze nebylo vubec co laserem odstranovat. A presne jako pise @mima172 - boty, ze kterych to ma dar pryc.
@tehulka2016 Skus Kolodium forte
@bluemoon24 Verrumal, presne. To bol zázrak.
@bluemoon24 verumal sa stále vyrába, len je na predpis...
@jahodka11611 vážne ? Minule mi v lekárni povedali, že už nie je a ani doktorka ho v databáze nemohla nájsť a teda predpísať.
Dobré vedieť, skúsim znova.
@vkatush tak neviem,ale asi tri mesiace dozadu ho predpisovala kožná malej
@tehulka2016 Hlavne vyhodiť topánky, ktoré ich spravili. Keď sú také mladé, tak pôjdu pekne dolu. Za mňa je naj oreganový olej. Potieraš pár dní a krásne ide von. Fajn sú aj tie náplaste z lekárne, no myslím, že dieťa sa hmýri, šúcha nozkami atď, tak asi nevydrží dostatočne dlho na tom oku.