Kurie oko

zdena1990
13. sep 2024

Poprosím vnucikovi sa stále objavuje na tom istom mieste ruke a nohe kurie oko ktoré nie a nie odstrániť ... Už sme vyskúšali všetko možné ...chodil aj kožnej na vypaľovanie a po pár mesiacoch sa znova vrátilo objavilo .. rozmýšľame dať chirurgicky odstrániť ..máte niekto skúsenosť ? Alebo ako sa toho zbaviť? Už sme zúfalí.. ďakujem pekne z lekárne už skoro všetko vyskúšané nezaberá ...

luciferka93
14. sep 2024

@zdena1990 skúšali ste aj cesnak? Ja som nastruhala na jemno, treba dat iba na kurie oko, zalepiť previazat na noc a ráno dole... Ja som po 3 dňoch takto mala pokoj, úplne odpadlo a už sa nevrátilo 🙏

zdena1990
autor
14. sep 2024

@luciferka93 ďakujem pekne skúsime len neviem či si to neodlepi ..

luciferka93
14. sep 2024

@zdena1990 treba to dat na kurie oko, gazovy štvorec nato a prelepiť riadne, a obviazať. Mne sa to neodlepilo a to som to mala na chodidle pri prstoch od spodu. Veď skúste, dajte vedieť ci pomohlo. Ja som to vtedy čítala niekde na internete tak reku vyskúšam že zato nič nedám a naozaj pomohlo, lebo z lekárne nepomáhalo nič... Aj tuná o tom píšu ale teda ja som si ho nastruhala na jemno alebo pretlačit cez lis ☺️

magdalenal
14. sep 2024

@luciferka93 tak my ked sme dali dcere cesnak, zisla jej koza aj okolo kurieho oka. Za mna ak nepomohlo vypalovanie dusikom, skusit este duofix tusim sa vola a ak ani ten nepomoze, tak za obvodnou a na kozne sa poradit

luciferka93
14. sep 2024

@magdalenal preto treba na zdravú kozicku okolo dat krém. A toho cesnaku zas nedať extrémne veľa... Ja nemôžem povedať, mne to pomohlo, narozdiel od kadejakých prípravkov... Trápila som sa stým dlho, bolesti pri stúpaní na nohu... A nič mi nepomáhalo. Ale jasne každý máme inú skúsenosť ☺️

zdena1990
autor
14. sep 2024

@magdalenal na kožné chodíme ako na klavír .. nepomáha vracia sa mu to ...tam mu to robia s tým dusikom ..

eeffka
14. sep 2024

@zdena1990 a nie je to bradavica?

zdena1990
autor
15. sep 2024

@eeffka neviem má to také čierne korienky na kožnom mu to stále vypaluju... A po pár mesiacoch znova sa objaví a stále na tom istom mieste

luciferka93
15. sep 2024

@zdena1990 čierne korienky ma podla mňa bradavica, nie kurie oko

Na bradavice mi ked som bola malá dávala babka nejakú bylinku, viem ze bola žltá a keď sa odtrhla vytekalo z nej niečo, a tym mi to potierala. Musím sa jej spýtať čo to bolo 🤔

eeffka
15. sep 2024

@zdena1990 to je bradavica, to treba vypalit hlboko alebo su na to take gely,nam stacilo 4x vypalit a potom more

eeffka
15. sep 2024

@luciferka93 lastovicnik