Kuracia koža u 7 ročnej dcérky

m1990
4. aug 2021

Ahojte 😊chcela by som radu. Dcéra (7r) ma už od narodenia problém s tzv. Kuraciou pokožkou. Má ju na rukách, stenách a hlavne licach. Vôbec neviem ako sa jej zbaviť, moc doktorom neverím (z vlastných skusenosti) . Chcela by som niečo overené, hlavne prírodné, čo pomohlo vám. Ďakujem 😊♥️

karhu
4. aug 2021

u sestry to bol prejav intolerancie na urcite jedlo, prestala to jest a koza sa upravila

kacena4
4. aug 2021

aj u dcery intolerancia potravin, HIT

kkovacovak
4. aug 2021

@m1990 preposielam post z inatagramu kožnej lekárky ktorá je aj tu na MK. Snáď ti v niečom pomôže

ciernysokol
4. aug 2021

@m1990 nedavat dietatu kortikoidy, ani chemicke lieky. Ako pisu vyssie, pravdepodobne intolerancia alebo histamin. Mne a mojmu synovi kuraciu kozu robi lepok. Ale moze byt za tym u vas aj ina potravina. Najlepsie k doktorovi na testy. Ak nic neukazu, neznamena, ze nic nema. Potom skusmo. Vyradit lepok na mesiac, zaradit probiotika. Ak nic, skusit mlieko.

vanda323
4. aug 2021

@m1990 Ahoj môj syn má na lúčkach a rukách. V zime sa mu to vždy zhorší. Používame Holtov krém. No idem ti napísať vlastnú skúsenosť, ja to vytlacam, nemalo by sa to, no nám to neskutočne pomáha. Po vytlačení prečistiť pleťovú vodou, a natriem tym Holtom zmizne to aj úplne na 3-4 dní potom to je späť. Len keď som to iba nátierka bolo to strašné, zacervenane, od kedy to tlačím není to až také hrozné

m1990
autor
4. aug 2021

Ona bola na alergologii ale nezistili jej intoleranciu na nič. Tak neviem.