Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa

lola31774
10. jan 2013

prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie

geegee
8. máj 2013

ja idem do Smrdakov o 2 tyzdne. Tiez som zvedava co nas tam caka...informacii je zalostne malo.

nananka
7. nov 2013

@geegee
@lola31774 ahojte..boli ste na tom liečení?? poprosím informácie...ďakujem

lola31774
autor
8. nov 2013

ahoj boli sme .a bolo užasne.boli sme na prelome april a maj.mali sme super počasie.je tam velký park.takže bicykle .kolobežky.korčule všetko sme využili.nenudili sme sa ani jeden den.ked nam pršalo tak sme boli v telocvičny.ubytovaný sme boli v Eva liečebny dom pre deti. mamičky s detmi sme boli na poschodi a deti ktore boli bez rodičov boli dole.na izbach je telka,skrine a umyvadlo.vecko a sprcha na chodbe.dole je aj herna pre deti .sestričky uplne užasne aj doktorky.mavali sme tam aj výlety na zamky aj do zoo.hodonín.takže nezabudnite pas pre dieta.chodi tam bus do senice tak aj tam sme chodili..pretože doobeda su procedury a poobede maš volno.rano sme sa kupali.každý den ina voda.striedala otrubova.hypermangan a síričita ta bývala raz do týždna.deti sa kupu max 5 min.potom sa išlo na horske slnko a potom sme sa na izbach mastili.ak svietilo vonku slniečko tak sme sa opalovali vonku boli sme krasne opalene.lebo na to horske slnko sme chodili s detmi.treba využit ked sme tolko platili.niektore maminy nechodili.hlupe!!!ak su ešte nejake otazky pýtajte sa?

geegee
8. nov 2013

@nananka boli sme. A uz nikdy viac nepojdeme do Smrdakov. Pocnuc riaditelom, ktory sa k nam spraval nepatricne, cez procedury, ktorych bolo malo. Kedze som si musela za seba doplacat cca 500euro, vidim to ako vyhodene peniaze. Isli sme potom este k moru a efekt bol lepsi 🙂 Takze nam Smrdaky stacili. Bola som s mladsim napriklad v Lucivnej a to sa neda porovnat so Smrdakmi.

nananka
8. nov 2013

@lola31774 jej to je super..len moja dcéra bude mať 6 rokov, a už nemám nárok isť s ňou..môžu iba deti od 3 do 6 rokov..nevieš ako to tam je keď tam nie sú maminky..či tie deti majú tiež toľko procedúr..vieš či sa im tam tak sestričky venovali..mám z toho depku..ale vidím už len v tom záchranu...

nananka
8. nov 2013

@geegee a v lučivnej sa liečia kožné problémy? my sme síce pri mori neboli, ale boli sme v POdhájskej, a bola to hrôza..tiež nikdy viac..🙂

geegee
8. nov 2013

@nananka sestricky chodili s detmi na procedury, cez den boli v skole a potom v druzine a vecer pred telkou co revala na celu budovu 😒 My, co sme tam boli s detmi sme sa veru cudovali, ze ich tak nechaju na vsetky serialy pozerat do pol 10. Ale procedury mali rovnake, kremovat sa museli asi same a potom isli na osetrovnu ak mali gencianku alebo nieco, na potieranie ekzemu.
Ja som bola s mladsim v Lucivnej, on je prieduskar, astma a tak. A v Smrdakoch som bola s oboma chlapcami kvoli atop. ekzemu.

nananka
9. nov 2013

@geegee
@lola31774 liečili vás aj biolampou? ak áno, akou?

geegee
10. nov 2013

@nananka biolapmu sme nemali naordinovanu v Smrdakoch. Len kupele otrubovy, hypermanganovy a sirovy /kazdy den 1 kupel/, horske slnko a natieranie kremami. Ine procedury pre deti neboli.

lola31774
autor
15. nov 2013

ahot
@nananka ked som bola ja v kupeloch tak sestričky sa ozaj pekne starali o deto.a prave vtedy ked som tam bola tak tam bol super kolektiv deti.pekne sa spolu hravali.viem to lebo sme občas chodievali s nimi von.rano maju deti procedury.a potom školu.potom tam maju vychovavatelku ktora sa im venuje do 17hoh robia tam krasne veci na nastenku.apotom sa o ne staraju sestričky.čo som ja videla tak deti po kupeloch a opalovany idu za sestričkov a tam sa natieraju sestrička im da kremik a oni sa natieraju pred nov alebo im pomaha tým menšim.deti maju každý den program.boli aj na výlete v papierničke .počas mojho pobytu tam plač nebol.

lola31774
autor
15. nov 2013

@nananka ahoj je tam aj biolampa tu mali naordinovanu psoriatici.v biolampach sa nevyznam.ale čo bol s nami chlapec ten mal biolampu,je psoriatik a krasne sa mu zregenerovala koža

tonjadabik2
18. nov 2013

Ahojte aj my mame ist.. maly ma tazky ekzem aj astmu je alergik..tiez mame ist do Smrdakov..len este nevieme kedy.. asi buduci rok..na ten ekzem maly ma 3 roky.. tak ako tam je????v tych kupelpch..

lola31774
autor
22. nov 2013

@tonjadabik2 ahoj aj moj kubko je alergik a začinajuci astmatik,tento rok sme boli v smrdakoch april maj a dost tam padalo zo stromov pel tak sme kychali takže na buduci rok ideme koncom maja a juna. a ja sa nestažujem nam bolo dobre.sice prve dni boli hruza lebo tie kupele kubkovi vytiahli ekzem na celom tele takže par dni sme sa trapili ale potom už bolo super.je tam krasny park bola som s jednov maminkov ktorej dcera sa tam naučila byciklovat.je tam vela možnosti čo robit.ked som bola v travnici tam teda bola riadna nuda .takže je to na tebe ale nam kupele pomohli. a mali sme aj super pristup sestričiek .pa

chanel5
22. nov 2013

Ahoj, my sme sa vratili zo Smrdak pred dvomi tyzdnami. Zial nam to na ekzem velmi nepomohlo ☹

chanel5
22. nov 2013

Procedur bolo malicko, UV, kupele - otrubovy, hypermanganovy a tusim sirova voda. Natierali sme sa ichtiolom. Nastastie my sme tam nemuseli byvat, lebo tam mame babku ale co som pocula splocne sprchy... s personalom som mala len pozitivne skusenosti.

tonjadabik2
22. nov 2013

@lola31774 ahaa..my si to najprv musime vybavit..cez doktorku..takze neviem kedy nas vezmu.vytiahli mu ekzem na celom tele? ma nestras..maly je starsny ekzematik a keby mu to vytiahlo..to by bola katastrofa..a potom co?potom mu to zmizlo? pomohli malemu tie kupele na ten ekzem? mava este alebo ani nie?ake su odozvy?my sa uz velmi trapime v noci vobec nespava stale sa skrabe to je strasne..ani dithiaden mu nepomaha..kolko ste tam boli 3-4 tyzdne?ako tam je????

tonjadabik2
22. nov 2013

@chanel5 ahoj preco vam to nepomohlo?????

chanel5
22. nov 2013

@tonjadabik2 no to ja neviem.... mozno som mala prilis velke ocakavania, trosku lepsie na ruckach ale tvaricku mame rovnaku. Hlavne nestresuj boli tam deticky ktore mali vysledky uz po tyzdni, takze je to individualne.

tonjadabik2
22. nov 2013

@chanel5 ahaa diki..ja uz nikomu a nicomu neverim.. jemu nevedia pomoct..

chanel5
22. nov 2013

@tonjadabik2 drzim palce, ja mam tiez obcas take dni, ze uz neverim nicomu, hlavne sa nevzdavaj 🙂 mam pomohlo more mali sme cca rok pokoj, teraz skusam pridavat do kupela sol z mrtveho mora.

tonjadabik2
22. nov 2013

@chanel5 jemu uz nevedia pomoct skusaju mu vsetko mozne..ale uz sami povedali ze nevedia.. ale nieje natom tak zle ako na zaciatku..pokozka pekna..len v noci nespime..neviem co s nim mam robit.. na more nemame peniazky,a sol som mu davala aj ja ale ho to stipalo..nemoze nic do vody do kupela.je alergik a tazky ekzematik.ja davam do kupela caj z dubovej kory z lekarne..ta zabera byskusaj odporucam. 🙂

lola31774
autor
26. nov 2013

@tonjadabik2 ahoj poradim ty zarezervuj si pobyt v kupeloch už teraz daj si sama termin a potom až na buduci rok si vybaviš doktora teda kožnu lebo to ide cez kožnu.aj ja to tak mam už mam termin a kožnu si vybavim vo februari a potom to prebera poistovna ktora potom pošle do smrdakov schvalenie. no bolo to hruza maly sme ekzem po celom tele.tiež nam nasadili dithiaden na noc lebo sme sa škrabali.ale po týždny to ustupilo a pekne sa to hojilo.ten hypermanganový kupel je vlastne dezinfekčný mam ho doma kupiš ho v lejarni za par centov na špičku noža ozaj malinko daš do kupela a 5 min kupel.potom vanu umyvaj fixinelov hned lebo to farbi ma to fialkovu farbu.teraz ked sme doma tak mame kožu suchu čo sme mali vždy a jedine čo nam pomaha aby sa nevyhadzal je kyselina mliečna na premastenie.ale ked sme chorí tak sa vyhadže a vtedy musim nasadit kortikoidnu mast ktoru mam od kožnej zarobenu a za 2 DNI MU TO USTUPI.Beriete tiež každý den aerius? pa

tonjadabik2
26. nov 2013

@lola31774 ahoj dakujem za radu ok rezervujem si pobyt mas neaku adresu alebo nieco na internete kde sa to da??? my mame hypermangan zakazany skodi mu to..takze tak no..kyselina mliecna?to co je? on je alergicky na mlieko a laaktozu takze asi nic z toho..aj nam dava kozna kortikoidne maste ale to len take male co sa hned minu alebo ked robenu tak vyschina ta mast..ale je jedna mastna...ako mast ale neviem ako sa vola. Auerius berieme ale skrabe sa z toho.. takze je lepsie ked je bez liekov vtedy sa tak neskrabe..alebo mu dam auerius alebo denerel alebo dithiaden..berie kazdy den auerius ale davaju nam to mensie balenie co nam kratko vydrzi takze mu to tak casto nedavam..cez den sa tak neskrabe sa hraje ale pred spanim katastrofa alebo v noci..to je najhorsie.. pa

lola31774
autor
28. nov 2013

@tonjadabik2 ahoj kys.mliečna je čista vazelina na premastenie suchej atopickej pokožky...daj si ju predpisat u kožnej a daj si velke balenie.tak isto si davaj predpisovat aerius na pol roka a aj kortikoidnu ja to tak robim.aerius mu davaj lebo sa mu može zhoršit astma tak nam povedali v kupeloch. ja som si zajednala POBYT V KUPELOCH KONCOM MAJA kludne si daj ten termin aspon nebudeš sama.napiš normalne na stranku kupele smrdaky a daj si rezervacia tam ty vybehne čo maš vyplnit a potom ty odpišu na mail..je to pani Bačova ta to ma nastarosti..aku maš poistovnu ja mam doveru ta dava 4 tyždne a všeobecna len 3tyždne.pa

tonjadabik2
28. nov 2013

@lola31774 myslim ze som tu vazelinu uz raz mala od mojej tetky.a super mu to robilo.. az nato ze nasa kozna nam to nechce predpisat ze mu to vraj skodi.. co vobec nieje pravda pretoze mu to robilo super pokozku.ten aerius nam dava stale ten maly tu malu flasticku neviem preco..zhorsit astmu?to pocujem prvykrat.ahaa zeby sme sli spolu??? noo dobry napad 😀 to by bolo super.. ked teda nepojde moj manzel s nim..ale ten by to nezvladol s nim sam.. kedze som od narodenia s malym sama ja aj v noci aj cez den..sak manzelik v praci stale..ta.. 🙂 oki napisem tam ja som myslela ze to ma doktorka vybavovat..lebo uz sme raz vybavovali a doktorka vypisala papiere aj poslala ci co ale aj tak nem to neschvalili kedze maly este nemal vtedy 3 roky.. preto neviem o tom ze si mozem vybavit aj datum 😀 ja sama.. ja mam vseobecku.. Pa

lola31774
autor
29. nov 2013

@tonjadabik2 ahoj to maš blbu kožnu.povedz jej že chceš ten krem a hotovo a daj si už predpisovat tabletky aerius su cumlacie a maš to bez preblemov .jasne že všetko vybavuje doktorka teda papiere ale prečo nevyužit ked sa to da a dat si sama termin!!!!mam termin okolo 25 maja tak jej napiš že tento datim by ty vyhovoval .no neviem či by to manžel zvladol predsa su tam maminy a spoločne sprchy jedine že by si doplatil 200 eur rezervoval by si hotel kde je vecko a sprcha na izbe ale medzi dospelými.skus poprosit detsku doktorku či ty nepredpiše.mne už všetko predpisuje detska nech nemusim furt utekat na kožne alebo zavolam kožnej a ona my už nachysta recepty a ja si len po ne pridem .pa

tonjadabik2
29. nov 2013

@lola31774 ahoj vzdy ked vyskusam nieco nove tak mi to kozna neschvali.. aj ked to malemu robi dobre..vyskusam tie cumlaciie hej uvidime..no uvidime..ako sa rozhodneme..este je cas..ani sme nekecali s muzom ze kedy by to slo to liecenie..teda kupele..ako nasa nam predpisuje lieky ale ked pytam maste ta furt..chodte na kozne..aj ked kozna nam povedala ze ked mu nic neni tak nemusime chodit tak naco sa tam mam trepat?koznu mame az v Presove neakych pomaly 200km..taze nemame maste ked nam nechce predpisat doktorka..aj ked ma papiere od koznej a ma povolenie na predpisanie masti..ale ta nevysvetlis..a neradi k nej chodime bo stale by nas len ockovala teda maleho aj ked ma astmu a alergiu a vsetko...ta furt len ockovat ta k nej ani nechodime uz nam s tym zere nervy..ked vdaka nej sa nam maly v lete vyhodil brutalne..krava jedna stara..tak chodim lieky predpisavat na alergologii a tam nemam problem ..az na to ze mi tiez maste nedaju..taze tak no.. tak si pomaham sama s tym co mam.. ale aj tak dobre..ale aj tak ceme ist za koznou ta si dame predpisat maste.aj ked kozna si nas tam chce stale nechat na tyzden..ale vzdy jej poviem ze nie..sa neoplati..tyzden sme tam boli a bolo dobre..az na tu stravu ble..jak pre zvierata..pristup sestriciek otrasny..no uz nikdy viac..no a boli sme tam tyzden a bolo dobre ale ked sme sa vratili domov tak sa maly zase vyhodil ako vzdy vzdy a bolo po srande.. cize kaslem na nich.. maly je zatial na tom dobre takze sme radi. cize ked nieco vybavim s tym liecenim ta ti dam vediet ze jaky datum.. pa zatial

lola31774
autor
3. dec 2013

@tonjadabik2 nodržim palce

henulienka
17. jan 2014

@lola31774 ahoj, prosím ťa koľko si doplácala za pobyt? Mala by som ísť aj ja so synčekom, ale informácií je na nete o Smrdákoch tak málo, až som zhrozená, ďakujem
@geegee to sa bežne platí tak veľa, alebo si mala nejakú nadštandardnú izbu???

geegee
17. jan 2014

@henulienka byvala som v detske ubytovni EVa. Nic horise na ubytovanie tam uz nemali. Toto bolo najhorsie a najlacnejsie 😠