Kúpele Smokovec - potrebujem rady

avlv
10. jan 2019

Baby prosim vas ktoré ste boli v kupeloch v Smoķovci s detickami chcela by som nejake info. Kolko ste cca doplacali ako doprovod schvaleny poistovnou, kde je naj ubytovanie ( pre mna a dceru), boli ste v Dolnom ci Hornom smokovci? Treba v jarných mesiacoch brat zimne oblecenie?

kredog
10. jan 2019

@avlv ahoj, my sme boli v srobarovom ustave, uz davnejsie. Platis stravu a ubytovanie ak chces nadstandard, mali by mat cennik, ak zavolas na recepciu,povedia presne, ku mne boli vzdy ochotne. Oblecenie- v Tatrach je chladnejsie a veterno, tomu sa treba prisposobit. Inak mali pracku a zienky tam veci prali.

janage
12. jan 2019

@avlv ahoj my v Hornom smokovci. Ak ta poistovna schvali ako sprievodcu mala by ti prispiet tusim 5eur na den co pri 21 dnoch je cca 100 eur. Ostatne si platis podla typu izby. Aj tam mi pani na recepcii mailom aj telegfonicky velmi ochotne poradila. Kupila,som si mesacnik na elektricku, mala bola,zadarmo a cestovali sme horedole po vyletoch. Zastavka pred kupelmi, spoje dobre. Perfektna tam bola rehabilitacna sestra. Rano boli procedury potom sme vyletikovali. Este mozes zvazit Lucivnu. Mamky si tiez pochvalovali.

avlv
autor
12. jan 2019

@janage Mam Dôveru cize by mi mali schváliť doprovod. A vy ste boli ubytovani v ktorom dome? Zvažujem Smrek.

janage
13. jan 2019

@avlv dovera schvalovala bez problemov oproti inym poistovniam co sa mamky v lupeloch bavili. Podmienkou bolovtieta do 6 rokov. Uz sa nepamatam v ktorom sme boli. Bolo to pred 2, 3 rokmi. Porad sa,s,pani na recepcii. Ja som mohla v praci len v auguste vypadnut takze vsetko som prisposobovala tomuto terminu.

nikatoyota
14. jan 2019

ahoj a v ktorom termíne idete?

avlv
autor
15. jan 2019

@nikatoyota Este len vypisujeme ziadost tak nemame presne urceny, chcela by som koncom marca-april do velkej noci. Snad bude nieco volne.

nikatoyota
23. jan 2019

my ideme od 25.3.2019 tak sa možno vidíme

avlv
autor
23. jan 2019

@nikatoyota A ked ste tam volali mali este vela volnych terminov? Ja sa bojim,ze uz nebudu kym to vybavime. A chcem ist do aprila hlavne kvoli cene ubytka pre mna

nikatoyota
25. jan 2019

Ja som volala začiatkom januara ,tie najlacnejšie sú volné stale,na samostatnú nám dali dva termíny

verunca
18. jún 2019

Ahojte. mam otazku, z poistovne mi prislo schvalenie kupelov aj s doprovodom. Nie som si ista ci by ma z prace pustili na 3 tyzdne, je mozne sa striedat, ze by som bola s 3rocnym 2 tyzdne ja a potom moj manzel alebo stara mama? dakujem

janage
18. jún 2019

@verunca mozes, presne ako to chodi ti povedia v konkretnych kupeloch. Dokonca ak si schvalena ako doprovod mozes ist na PN ako zdrava osoba sprevadzajuca choru, alebo si zobrat OCR

janage
18. jún 2019

@verunca teda ja som bola pred troma rokmi na PN, pred 4 na OCR na 10 dni a potom dovolenka. Vyriesilo to problem s dovolenkou v praci, aj ked bolo dost papierovaciek kolo toho. Kvoli OCR som pisala az,na ustredie soc.poistovne, na pobocke mi napisali ze da sa len PN, co pre mna bolo vtedy nevyhodne.

verunca
18. jún 2019

@janage Dakujem ze informaciu.

mili78
9. jan 2024

Ahojte, nenastupuje niekto na pobyt 17.1.?