Ahojte, chcela by som ist s dcerkou do kupelov, zameranych na liecbu dychacich ciest. Neviete, ktore kupele su dobre a kam sa da ist aj ako samoplatca, nie cez poistovnu? Mozeme ist len v urcitom termine (v maji, hned ako nastupim na MD). Dakujem.
@anazuz19
Dakujem pekne, pozerala som ich stranku, vyzera to tam super, este premyslam nad Lucivnou.
Aj mi sa chystame do lucivnej.neviem este kedy,nemame este termin.a preco nechces ist cez poistovnu?ked to dietati schvalia tak preco by si to nevyuzila.
Da sa ist vsade si myslim ako samoplatca, v Lucivnej sa potom plati pre dieta 35eur na den, plus ked chces ist ty ako sprievodca, tak aj ty podla typu ubytka....my sme boli v Lucivnej raz v maji, bolo super....ale ak by som mala dat za dieta tie peniaze ako samoplatca, radsej idem k moru....
No vsak hej.a ked ma diagnozu dieta tak preco by mala platit ked nemusi.
@veronicka1901
Ahoj, napr. kúpele Horný Smokovec sú zamerané na liečbu detí a dorastu s ochoreniami dýchacích ciest. My sme boli minulý rok v apríli cez poisťovňu. Na ich stránke je uvedená možnosť aj pre samoplatcov.
Skús si tam zavolať, ako majú voľné termíny, vraveli, že od mája vždy stúpa záujem.
http://www.kupelehs.sk/cennik.html