Ktoré odporúčate?Lučivná,Horný Smokovec,Nimnica,Bardejov?
S akou diagnozou? Práve to riešim,páči sa mi HS a lekarka odporúča Lucivnu
@lejduska opakovane zápaly pľúc...aj nám odporúčajú Lucivnu....Horný Smokovec moc nechvália a ešte som čítala dobre recenzie na Bardejov tak neviem
A ako, idete? Schválili vám? Ja ešte len idem riešiť žiadosť,u nás sú to zápaly priedusiek opakované a nábeh na astmu. V Lučivnej sme boli za rodinou ,páčilo sa nám 🙂
@lejduska cez poisťovňu nám schválili a práve sme v Lucivnej
My chodíme do Smokovca...tento týždeň ideme tretí x.
Je to zaujímavé ale veľa detí prišlo do Smokovca práve z lucivnej a nechvalili ju craj v Smokovci je lepšie.
To máš asi ako so všetkým každému sadne niečo iné 🙂 ja osobne som s horným Smokovcom spokojná.
Syn bol aj v dolnom Smokovci a tam teda nikdy viac.
Dievčatá a môžeme ísť aj ako rodina - s tým, že by sme si všetko hradili? aj drobcovi samozrejme -> naša dr. nám odporúčanie nedá, lebo za 5 rokov bral 'iba' 3x atb, no nie je mesiac, aby nebol chorý. Už je predškolák a od septembra bol v škôlke až dva týždne 😞 Zvažujeme nejaký liečebný pobyt s terapiami pre syna.
@marlent tak to nepochodíme ani tam.. alergie sa mu nepotvrdili, napriek tomu je v sledovaní.. nechce mu dať nič na podporu inunity, že je normálne byť v škôlke chorý.. za posledný rok má za sebou infekčnú mononukleózu, zápal stredného ucha, hnisavú angínu, do toho na striedačku sopeľ s kašľom a teraz sme marodili vyše mesiaca s kiahňami.. bol v škôlke dva dni (!) a zase dva týždne doma.
Preto zvažujeme, že to nebudeme riešiť cez poisťovňu a lekárov, jednoducho by sme šli ako samoplatci. Potrebujeme ho dať dokopy, začíname s tým mať problém už aj v práci, sme naozaj neustále na OČR raz ja, raz manžel 🥺 dá sa to vôbec? ako chodia dôchodcovia 😉 (moji rodičia tak chodia - a za pobyt, aj terapie si platia).
A ako je to so sprievodom - jeden rodic s dietatom ? Kolko ste doplacali ?
@mama93 my sme boli obaja rodičia tak sme platili na 21 dní 1680€ a mali sme aj dieťa do 3 rokov ale to bolo zadarmo....neviem koľko dopláca jeden rodič ale na ich stránke by sa to malo dať pozriet
@mama93 pred pár rokmi to ale bolo cca 100€ a teraz mám pocit že na jedného sprievodcu to vyjde cca 700€
nimnica nie je pre deti. vela zalezi ako daleko chcete cestovat. horny smokovec je super na dychacie cesty.