Kúpele Lučivná s deťmi

kapo22
27. jún 2024

Dobrý deň, boli ste v poslednej dobe s deťmi na liečení v Lúčivnej? Aka je spokojnost? Boli ste niektoré ubytované v Smreku nadštandard izbe?(Máme zatiaľ tam predbežnú rezerváciu)Či máte skúsenosti, nejaké tipy,na čo sa pripraviť?

deanna25
27. jún 2024

@kapo22 boli sme na jar. Ubytovanie v Smreku, 3 lôžková izba s obývačkou. Ubytovanie v poriadku, strava niekedy nič moc. Dojmy z liečenia mám zmiešané, očakávala som niečo iné, hlavne čo sa týka procedúr.

kapo22
autor
27. jún 2024

@deanna25 bolo tých procedúr málo či? A využívali ste aj tie voľnočasové aktivity, animačné programy? Inak ďakujem za vyjadrenie ☺️

deanna25
27. jún 2024

@kapo22 počet procedúr je daný poisťovňou, podľa dĺžky pobytu. Tým,že dcéra konvickuje a inhaluje a tieto procedúry sú každý deň ( okrem víkendu) , tak pre nás to nemalo prínos,keďže to robíme. Tieto dve procedúry tvoria približne polovicu zo všetkých predpísaných procedúr. Najviac času sa má tráviť vonku. Zvyšné procedúry pridelia, ale tie sú raz za týždeň a cvičenie 2x. Na animačné programy sme občas išli, majú to naplánované na každý mesiac. Hlavne máte byť vonku 5-6 hodín denne za každého počasia. Procedúry sú v podstate vybavené veľmi rýchlo a celý deň si s dieťaťom. Pri každej procedúre si tak isto s dieťaťom. Ako som písala mám z toho zmiešané pocity a neviem, či ešte by som išla. Výrazné zlepšenie zdravotného stavu nanastalo.

kapo22
autor
27. jún 2024

@deanna25 och, to ste ma nepotešili,to isté robíme aj my,ešte nahrievame...no mám nad čím ešte premýšľať tuším... jednoznačne ďakujem pekne za info

nadej1111
27. jún 2024

@kapo22 my sme boli minulý rok a tiež som nebola nadšená,čakala som tiež viac procedúr a hlavne sme tam všetci pekne ochoreli lebo hneď ako sme prišli v jedálni kašlal snáď každý...doktorka nato povedala len že epidémia...tiež nerozumiem načo tam každý má doniesť papier od doktora,že je zdravý keďže je to spojené s hotelom do ktorého chodí hocikto....máme ísť aj tento rok a veru zvažujem kam