Ahojte,
chcem sa spytat, ci aj vase dr. tvrdia, ze treba max. 3 mesiace stare vysledky z odberov, ked chcete dat navrh na kupelnu liecbu?
Absolvovali sme uz dost vela krvnych odberov a ked je uplne jasne, ze dieta alergik je, musi sa to robit stale? Ved aj tak mi to
nijako nepomoze v starostlivosti o dieta (tie vysledky) a uz sa mi nechce malu trapit 😒
@maznacik007 ja vsetky veci tohto druhu riesim s imuno-alergo nie s pediatrickou
aj ten navrh by mi pisala imuno-alergo, tam sa mozu rozlisovat kompetencie..
my sme z polroka predlzili odbery na rok a teraz uz sa mi aj to zda zbytocne trapenie
skusim mozno zavolat este do zdravotnej poistovne
@ebbi nuz ved uvidis... moja poistovna Dovera ziada k navrhu na kupelnu liecbu kde su povinne udaje z aktualnych odberov na vyplnenie, aj dolozit spravu z vysetrenia od imunoalergologa nie starsiu ako tri mesiace k datum podania navrhu...
ja som to presvihla o par dni .. a musela som doniest novu spravu .. imunoalergologicka to len znovu vytlacila a dala aktualny datum...
ale sak zavolaj uvidis aj ked casto je rozdiel co ti povie pani na infolinke a to ako bude reagovat revizak poistovne co to priamo schvaluje...
mne tiez napisala spravu imunoalergo ze odporuca kupele ale navrh mi vypisovala pediatricka.... ja sa riadim nou kedze moje deti maju viacere problemy a mozu byt aj rozne liekove interakcie ... takze ona mi to vsetko manazuje a v pripade pochybnosti ... riesila uz aj na SUKL ... (kvoli kontraindikaciam pri autoimunitnom ochoreni a imunomodulacnej liecbe|
ano musia tam byt vysledky z odberov.... u nas pouzila pediatricka tie z imuno alergologie kedze boli cerstve... inak moje deti musia chodit min. kazdeho polroka na odbery a na imunoalergo vysetrenie kvoli predpisovaniu liekov... inak ti ich nemoze predpisovat pediater