Kúpele Lučivná od pondelka 12.9.2016

lienka2207
10. sep 2016

Ahojte.
Idete niekto do Lučivnej od pondelka 12.9.,ale v takom približnom termíne?
Hľadáme "parťáčky/parťákov" na voľný čas

hotelka
10. sep 2016

My tam mame ist tiez ale nam este neposli pozvanku :(

lienka2207
autor
10. sep 2016

Nam volali v stvrtok ze v pondelok nastupujeme 😊 takze veeeelmi rychlo sa to meni

hotelka
10. sep 2016

@lienka2207 prosim ta a kedy vam prislo schvalenie z poistovne?a aku mate poistovnu?nam prislo v maji a mame vszp

fanta3
10. sep 2016

V ktorej casti mate ubytko? Asi aj podla toho zalezi ako je volne. My sme tiez v cakacke.... Budem rada ak napisete aj nejale info o ubytovani a pod aj po nastupeni. Este sme tam neboli, tak nejake rady a postrehy sa hodia 😉

lienka2207
autor
10. sep 2016

No bolo to rychle vsetko...v auguste imunologicka posielala navrh...o tri dni nam ho poistovna schvalila...doveru mame.
Som tam hned volala co maju volne a dali nam 3.oktobra.
No vo stvrtok volali ze v pondelok nastup...ze sa im uvolnilo...Limba 3.poschodie mame ubytko...

hotelka
11. sep 2016

Wc a umyvadlo mate na izbe?

lienka2207
autor
11. sep 2016

Hej hej...wc a umyvadlo mame na izbe.
Len sprchy su spolocne,ale vraj to je jedno lebo po bazene mame sprchu tak tak nejak mi to vysvetlila pani pri telefone
Mame aj malu chladnicku a kanvicu.Teda mali by sme mat od zajtra.Uvidime.Skutocny stav napisem 😄

brenky1
11. sep 2016

Ja som bola limba 3.posch v aprili.
Dva mesiace som davala deti do kopy najmladsi tam nejaky mykoplazmy nachytal tri krat v nemocnici sme boli treti krat dva tyzdne na dojcatach a nevedeli co mu je.
Potom som sa dozvedela ze rotaviri su tam na dennom.poriadku a jedna co bola s nami jej maly skoncil.v popradskej nemocnici.
Ak tak ur ite by som si si tam varila sama pokial idete s malymi detickami.

brenky1
11. sep 2016

Okrem toho neni co vytknut fakt super,a super je ubytko limba 1,2 to je zdarma len to neponukaju pokial si nepytas,obrovske izby na trojke je mala "kajutka"a vsrtko pocut,urcite by som sla do 1,2
Da sa varit aj na oddeleni su tam kuchynky k dispozicii

brenky1
11. sep 2016

Na izbach je aj mala chladnicka a televizor -limba 3

lienka2207
autor
11. sep 2016

@brenky1 na telku som zabudla...
A co sa tyka tej stravy tak ja neviem...zatial som pocula len chvaly na stravovanie.A izbu nepotrebujeme velku,ved procedury,vylety,a hlavne pobyt von na vzduchu potrebujeme.
Ideme do kupelov 1.krat,dcerka trojrocna na bronchialnu astmu,ja som teraz zacala 18tt tehu tak na rok zrejme nepojdeme.Dufam,ze jej to cele pomoze...chodi do škôlku od min.roka no bola casto chora kedze ma aj oslabenu imunitu...a nerada by som ak by drobca potom trapili choroby od narodenia...uvidime dievcata no...a hadam to za tie peniaze stoji.I ked nam schvalili sprievod budeme platit cca 300 eur.

brenky1
11. sep 2016

Vsak uvidite,ja som pisala skusenost neodhovaram,ja som bola s dvoma detmi syn 8r ten super a druhy syn 1,5r toho som brala so sebou lebo som kojila,a nachytal zial vsetko tam mozno blba nahoda,keby som nebola tehu urcite by sme sa tam vratili,ale kuchynu by som pre deti riesila osobitne.
Z jedal mate na vyber tri jedla kazdy den aj obed vecera.
Ja som bola bez schvaleneho sprievodcu cena 540na 4tyzd.
Ubytko je na limbe 1,2bez poplatku a vacsie neodhovaram od trojky
Ale volila by som dvojku lebo po obede syn spaval a nebol tam klud ,niektory rodicia tam mali vyslovene chlast party " bolo to rusive -pisem skusenosti ;)
A na 1,2libma boli riadne steny z tehli nie kartony" aj to bola vyhoda
Ok uz som ticho ;)ale urcite si to uzijete su to najluxusnejsie kupwle v porovnani so srobarom ;))

lienka2207
autor
11. sep 2016

Mám obavy,nebudem klamať.
A môj muž sa mi smeje že mám 2 kufre pobalené.
Vôbec neviem do čoho idem,nuž určitr napíšem zajtra večer "prvé dojmy"... 😊
A dúfam,že tam nájdem nejakú správne bláznivu dušičku 😀

brenky1
11. sep 2016

Su tam pracky az dve pohode vela nemusite veci brat 🙂

lienka2207
autor
14. sep 2016

Ahojte...tak sme tu v krasnom prostredi pod Tatrami 😍 uz vela krat som bola v Tatrach ale pohlad na ne ma vzdy uplne vezme
Doktorky a sestricky ok,strava tak 90% by som dala a izbe asi 70%...dcerka zatial super no cez vikend nam ma prsat,procedury nemame na sobotu nedelu tak uvidime co budeme robit.

hotelka
15. sep 2016

@lienka2207 a porcie pre deti su ake??pretoze beriem aj malu a ta moc toho nezje tak ze by som si stravu nedala a mali by sme obe...tak som rozmyslala

lienka2207
autor
15. sep 2016

No detske porcie su pre deti co normalne zjedia tak akurat...dnes sme mali na obed kasu a ryb.file a svoju kasu som davala malej este lebo jej bolo malo.
Neviem posusdit no,moja je dost jedak...

hotelka
15. sep 2016

A smiem sa opytat ze vas schvalili ako doprovod?a kolko a za co ste platili?

lienka2207
autor
15. sep 2016

Ano schvalili mi doprovod...a 3 eura je noc/izba...s Wc ale sprchy spolocne...a 8,50 je strava pre mna/den...spolu za vsetko teda aj tie poplatky co vsade uctuju ako ubutovaciu dan 301,25...

brenky1
15. sep 2016

Moj zjedol vela aj duplu mu davali. A decke porcie su rovnake ako dospele,ja som bola bez stravy iba deti mali ;)

hotelka
16. sep 2016

@brenky1 a ty si sa ako stravovala?

brenky1
16. sep 2016

Stravu som mala nahlasenu na deti a kedze najmladsi noc nezjedol jedlabsom po nich vela ludi to tak robilo poradial mi to pani na prijme aby mohol malt absolvovat vsetko co jeho schvaleny surodenec musela som mu stravu zaplatit a v tom mal vsetky proceduri tak sa to viac oplatilo.inac by som ho nemala kde dat ked som chosila so starsim

hotelka
16. sep 2016

@brenky1 presne som to aj ja tak myslela, tiez beriem aj mladsiu a ona moc toho nespapa, a teraz ma obdobie ked absolutne nic nezje :/ tak to si ma potesila 🙂 uz som si myslela, ze som sama :D

brenky1
16. sep 2016

Moj bol kojeny a takmer nic sem tam zemiak eyza polievka takze som to takto riesila.ale popravde by som si uz sama varila je tam kuchynka a uvaris co ti chuti cestoviny polievka atd...

hotelka
16. sep 2016

@brenky1 a da sa tam zajst sj niekde do obchodu ci len to co si prinesies

hotelka
16. sep 2016

Inak mna poistovna neschvalila ako doprovod a odvovodnila to ze ked dam maleho do skolky tak je tam sam tak co by nevydrzal aj tam sam.... ja pocuvam ze co????!!!

evkakov
16. sep 2016

My máme nastup 19.9., stihli ste prísť do 10.30?Aký veľky je areál? mi by sme mali mať Osiku a podľa mapky mi to príde trošku odruky od všetkého?

hotelka
17. sep 2016

@evkakov schvalila vás poisťovna ako doprovod??

evkakov
17. sep 2016

Nie neschválila, všetko si platím sa aj druhé dieťa si platím.

hotelka
17. sep 2016

A osiku malemu poistovna prepati?lebo ja som pocula ze len standart max wc na izbe