Kúpeľ v hypermangáne

airambe
25. júl 2015

ahojte baby, potrebujem poradiť. dnes som kúpala malého v hypermangáne a asi som ho dala viac do vody, keď som ho vybrala z vani, tak zostal hnedý. čo mám teraz robiť? už som ho predtým kúpala takto, ale nič sa nedialo, ale dnes sa mi tam asi podarilo viac toho prášku vysypať. nič sa mu nestane, keď mu pokožka zostala taká hnedkastá?

zita19
25. júl 2015

@airambe to casom vybledne. Tak do tyzdna. A nabuduce nesypat do vane ale naberat spickou noza.

boozlesk
25. júl 2015

ahaaa, tak preto bol moj maly taky tmavy, ked ho kupali v porodnici v hypermangane kvolu suchej pokozke.. a ja som bola taka nestastna, ze moje babatko ma inu farbu ako ja s mm... :D vybledlo to asi po mesiaci :D

izabela333
25. júl 2015

presne ako píšte @zita19, to len na špičku noža - voda nesmie byť hnedá ale bledoružová...hypermangán dosť vysušuje, tak s ním opatrne..vždy len pár kryštálikov.

airambe
autor
25. júl 2015

@zita19
@boozlesk no baby dúfam, že to vybledne skôr. ach som to ja, ale mama s veľký M ☹

zita19
25. júl 2015

@airambe ked si to ty, tak mozes skusit peeling. Keu uz nic namas, tak rozmiesat telove mlieko so solou alebo s cukrom

boozlesk
25. júl 2015

@airambe stane sa.. vidis, mne sa to stalo v nemocnici a ten kupel zarabala zdravotna sestricka...

boozlesk
25. júl 2015

@airambe ako ja som bola nestastna, maly mal aj zltacku, aj bol do hneda, zo zaciatku vela plakal tak ocervenel.. no hadzal mi vsetkymi farbami.. ale teraz je z neho krasne ruzove spokojne babatko 🙂

airambe
autor
25. júl 2015

@zita19 no serie ma to, čo mám povedať. ach jaj. no skúsim ho teda nakrémovať.

airambe
autor
25. júl 2015

@boozlesk vidíš, chcela som mu pomôcť, a nakoniec mu ešte aj uškodím

stardust
25. júl 2015

@airambe skus na malom mieste, ci nepomoze kuchynsky ocot alebo citronova stava.

airambe
autor
25. júl 2015

@stardust no dnes už nemôžem nič skúšať, už mi spinká