Ktoré kúpele vybrať?

vivuska666
28. dec 2023

Ahojte mamicky. Detom boli odporucene kupele (21 dni) kvoli alergiam a zlej imunite. Vedeli by ste mi poradit ktore su take najvhodnejsie? Chcela by som ist s oboma naraz a tak aby som tam mohla aj pracovat. Robim vacsinou z domu na pc. Mate skusenosti s niektorymi ktore mi dr odporucila? Budem vdacna za rady.

miminos
29. dec 2023

Ahoj mi sme sa vrátili pred 2 týždňami Lučivnej.
Bolo super, je tam aj škôlka na 4 hodiny si ho tam vieš dať ak potrebuješ pracovať. Bolo tam pár ľudí ktorý pracovali keď deti boli v škôlke, škole... No ak nemali v ten čas procedúry.
Jedna pani bola minulý rok v Smokovci a tam zase deti odovzdala ráno a okolo obeda prišla pre ne všetky procedúry s nimi absolvovali sestričky, kde v Lučivnej musíš byť stále na procedúre s dieťaťom.

vivuska666
autor
29. dec 2023

@miminos ahaaa….perfektne….taketo info su na nezaplatenie. Dakujem moc

allisian
29. dec 2023

@vivuska666 Ahoj, aj za mňa Lučivná. Boli sme už niekoľko krát a vždy spokojní. Len by som upozornila na to, že lekárky sú tam iba od pondelka do piatka, do 15tej hodiny. Potom v prípade potreby, pri chorobe náhlej, záchvate a tak pod, ideš na vlastnú päsť do Popradu, alebo voláš RZP. My sme nepotrebovali, ale boli tam aj také prípady. Procedúry v pohode absolvuješ, všetko sa dá stihnúť, aj programy pre deti majú, alebo organizujú výlety.

miminos
29. dec 2023

Teraz keď sme boli mi, sme potrebovali hneď zubára...
Sestrička volala správcovi ten Vás odnesie, prinesie pôjde s vami aj do lekárne. Bol aj s nami. Aj cez víkendy
Dostanete papiere pri vstupe. Mi sme mali auto oni sa ani nepýtali, správca išiel s nami
Lučivná má zmluvu v Dr. Maxe kde za lieky neplatíte.

miminos
29. dec 2023

Robia výlety, niektoré dni je večer kino, ty dáš dieťa do kina kľudne môžeš dať kávu. Podľa počasia sú vonku aj programy...
Herňa otvorená stále, telocvičňa, kurty všelijaké akurát sme boli keď bolo - 10, 12 tak vonku neboli nijaké programy...

moniketa
29. dec 2023

Ja som bola už dvakrát so synmi v Hornom Smokovci a za nás max. spokojnosť. Ja tam tiež musím vždycky pracovať, ale tým, že je tam vždy plno detí, tak ani neviem, že ich tam mám. V lete som si po večeroch brávala PC von a chalani sa mi tam zatiaľ hrali na ihrisku. Doobeda funguje cez školský rok škôlka, škola, sestričky riešia procedúry samé a mamičky môžu mať zatiaľ čas pre seba, využiť fitko a pod. A my milujeme turistiky, tento rok mi chalani vyšľapali 10 vysokohorských chát, tak pre nás je obrovskou výhodou, že kúpele sú rovno pri zastávke električky. Za 10€ som si kúpila mesačný lístok, deti majú preukazy na vlak, tak behali zadarmo 🙂

moniketa
29. dec 2023

A lekár tam má službu každý deň, aj počas noci. Keď mi tam mladší ochorel, chodil nás pozerať na izbu aj počas víkendu.

terina25
29. dec 2023

@vivuska666 s detmi som bola v Stosi a deti same boli v Hornom Smokovci. Z tychto dvoch co sme boli,jednoznacne Horny Smokovec. Ostatne nepoznam

vivuska666
autor
29. dec 2023

Dakujem moc baby. Tak budem ten Smokovec preferovat.

venusa85
30. dec 2023

@vivuska666 za nás Lučivná, boli sme 3x,tento rok Stos. Ale tam.okrem krásneho prostredia nie je nič,aj tie služby a ubytko je biedne.