Kto bol na liečení v Šrobárovom ústave v poslednom čase?

rajcinka
27. máj 2014

Prosím Vás bol niekto v poslednej dobe na liečení v Šrobárovom ústave ? Zajtra máme ísť no akosi sa mi moc nechce nakoľko som si čítala diskusie nikto tam nebol spokojný a hlavne deti odtial odchádzajú choré :( Čo je natom pravdy? Zmenilo sa tam niečo či ani nie ? Ako tam vyzerá deň? Môžem si tam viac menej robiť čo chcem či musím dodržiavať ich režim ?? Čo by som si zo sebou mala určite vziať ??? Ďakujem za každú radu, názor / na šrobárov ústav /

alami
27. máj 2014

@rajcinka ja som bola už pred 3 rokmi, ale tiež som vtedy čítala kadečo a bola som potom nervózna, že čo to tam bude. Bolo výborne 🙂 Teraz (cca pred 2 týždňami) tam bola moja sestra so synom, už teda funguje ako Šrobárov ústav len Dolný Smokovec(ja som bola pred tým v Hornom - pavilón pre matky s deťmi) ale bola veľmi spokojná - aj s vyšetreniami aj celkovo s celým pobytom 😉 Cez deň máš len doobedu predpísané veci - inhalácie, cvičenie....Poobedie už máš voľné a môžeš si robiť vlastný program. Vziať - hračky alebo nejaké aktivitky pre dieťa(vystrihovačky atď) na večer, aby vám nebolo na izbe dlho. Príjemný pobyt 😉