Dobrý deň chcem sa spýtať keď mám krv 0+ a priateľ B+, môže mať syn krvnú skupinu A+?
Ak má tak potom buď vy neviete svoju krvnú skupinu správne alebo vám vymenili dieťa alebo jednoducho nie je jeho 😉👍 🤣 neviem asi nie nemôže či ? Ale jeden nikdy nevie na tomto svete je už možné všetko 🤷
Pytala by som sa lekara, lebo viem ze existuju vynimky. Kamoska to tak ma, dieta je ich, ale skupiny nesedia.
@kiki68 to je ale absolutne vylucene...
@renatka1985 tak dna testy robit dali, dieta je ich obidvoch.
@kiki68 tak potom nepoznali svoje krvné skupiny...v tomto výnimka neexistuje
Urcite nie
@zuzanockamt pochybujem ze by ich nepoznali, divili sa aj lekari. Riesili to ihned, nakolko sa bali, ze sa stal nejaky omyl
Nie, nemôže.
@kiki68 môže sa stať, že nepoznali...moja sestra žila v domienke 30 rokov, že má Bko a v tehotenstve pri vyšetrení zistili, že má 0ku
ja mam b a muz 0, deti mame podelene 0 a B
Dedit je mozne aj po starých rodičoch...
Ak mas 0 tam v genoch mas 00 cize 0 od mamy a 0 od otca manzel moze mat v genoch bud BB alebo B0 a dieta dedi od kazdeho rodica jeden gen cize od matky moze len 0 od otca moze bud 0 alebo B a tym padom ak zdedi 00 bude 0 a ak od matky 0 a od otca B bude dieta B nic ine byt nemoze jedine ak mate zle urcenu skupinu, ale tu zistuju pocas tehotenstva kazdej matke a mali by aj otcovi moje deti 4 su 0 po mne a jeden syn B po tatovi
Ja.mam B+ manzel A+, deti A, AB, 0.
Ja mám B,priateľ A a dcérka ma 0.
.
Nemoze 🙂