Ahojte žienky, synovi sa od vikendu robia po celom tele taketo krvavé čiarky alebo ako to nazvať. Boli sme včera u dr., povedala na tie co mal, ze je to udrete, ale on to ma na rôznych miestach aj pod pazuchami, robila mu aj krv a že vsetko ok. Od včera, dokonca od rána mu pribudli nové. A zakaždým sú to čiarky. Akého lekára môžem ešte skúsiť kontaktovať? Nech sa mu na to pozrie? Udreté to mať nemôže, lebo to by padal len na hrany a nie silno a neviem ako by sa takto udrel na niektorých častiach tela. PS: Lepsie sa mi to odfotiť nedá.
Kozne
@domkakvet no ono to vyzera ako skrabance, ale nie su to škrabance. Preto sa pýtam na názor. Mal to ešte takéto. Ale ostatné su take slabsie.
Zajtra ráno sadnúť do čakárne u doktorky a dožadovať sa vyšetrenia.
@martul no robila mu krv včera a tá že je v poriadku. Že mi nemá inak ako pomôcť. A len tak prísť a čakať ani nemôžem. Tam môžem prísť až po telefonickej dohode
Preco by si nemohla prist a cakat ? Je to tvoje dieta, ide o jeho zdravie, tak samozrejme, ze mozes ! Ved sa nenechaj odbit nedbanlivou lekarkou. Normalne prides a budes sa dozadovat poriadneho vysetrenia, komplet krv, nielen zakladny KO, a takisto pytaj vymenny listok na kozne a hematologiu, aspon to by som robila ja.
Ked ide o zdravie dietata, nie je priestor na to, ze "neda sa, nemozem" ...🙈🙈
Tak potom to moze byt prispevok nizsie petechie.
@veronikavaneska petechie povedala, ze to nie su
@kayyaa nerada mieša chore deti zo zdravymi, ale spytam sa jej na tu hematologiu
Mne sa take niekedy robia, ked sa poskriabem tak, ze neporusim vrch koze, ale je dost silne na to, aby sa poskodili cievky pod kozou. Neskriabe sa maly? Nemoze ho svrbiet koza kvoli alergii?
mne sa take robia strie
Choď k doktorke hneď ráno
@veselo_neveselo neskriabe sa, to by som si všimla, som snim stále. Jemu sa to spraví ani neviem kedy. Svojvoľne
Velmi zle to vydno, ale prvy dojem poskriabane, alebo nieco s cievkami.