Dobrý deň.
Malý 2mesiace mal pred dvoma dňami v stolici krvavý hlien...a dnes najprv stolicu ktorá smrdela krvavo a bola žlto-hneda a potom k večeru už krvavo červenú stolicu z ktorej bolo aj krv cítiť.
Už od piatka (17.12.) berie maltofer+celaskon+kyselinu listovú+pyridoxin biogaia+sab simolex lebo na odberoch mal malo zeleza...podávam mu to vo fľaške s Nutrilom 90ml... Inak je plne kojeny.
Môže to byť tými liekmi...Mám skúsiť vysadiť lieky a odsledovat to. Alebo radšej kontaktovať lekára a riešiť.
@emilia92 tiez ti napisem, ze zavolaj doktorovi, ale mam otazku - ta krv je jasnocervena?
@scorpionflower1 nie taká tmavohnedá....
@emilia92 áno, pediatricka nás poslala na gastro. Tam mu zmenila mlieko,ktoré môže predpísať len gastro doktorka. Polepšilo sa mu hneď, aj krv prestala. Inak naša MUDr. povedala,že keby sme s ním išli na pohotovosť,tak by nás určite nechali v nemocnici a tak mu robili vyšetrenia. Tak som bola rada,že sa to poriesilo ambulantne, behom dvoch dní. Mali sme šťastie na voľný termín u lekárky vtedy.
@emilia92 Nie som lekar takze sa ti neodvazujem davat rady ako postupovat, k lekarovi by som urcite isla tak ci tak. Kazdopadne mojmu synovi takto v 2m zacala alergia na bielkovinu kravskeho mlieka, krv v stolici,hlieny, neskor sa pridal aj ekzem.