Ahojte mamičky, prosím vás o radu, pretože som sa zľakla. Malicka ma rôčik a z ničoho nic jej začala tiecť krv z nosteka. Mali sme ešte pred troma dnami soplik, ale uz je to Ok. Prosím vás, máte s tým niektorá skúsenosti? Nemusím robiť paniku? Dakujem
býva to spojené s virózou. nám pomohol vit C na spevnenie cievok v nošteku a keďže to u nás bývalo často, kontrola krvného obrazu a následne doplnenie železa, lebo malý mal málo.
nerob paniku,pridaj vit. C /v jedle aj v tbl/,vetrať izbu,môže to byť z tých horúčav,z prekrvenia po chorobe....ak by to mala častejšie,tak Ascorutin /poradiť sa s pediatrom/ a je možnosť poleptať patričnú cievku na orl amb.,sú typy detí a mladistvých,ktorí to majú často,môj brat si len ľukol do nosa v škole,zaliala ho krv a nemusel písomku písať 😀
My sme to mali s mojim malym tiez. Pediater povedal ze ma nejaku cievku v nose slabsie vyvinutu. Dnes ma 6 rokov a uz je to lepsie, opakuje sa to ked je prechladeny. A vacsinou v noci sa mu pusta krv. Uz sa na to ani nezobudi, zvykol si takze rano zakrvavene obliecky, vsetko. ☹
Dakujem mamičky, dúfam teda že sa nam to nebude opakovať. Ja som sa len zľakla, nemám s tým žiadne skúsenosti. Dakujem
@zaris2014 pouzivali ste nejake kvapky do nosa, aku ma sliznicu a prostredie nosa ma tam sucho alebo je zvlhcena?...moze to byt aj sprievodny znak prechladenia, ak mate soplik....