Krvácanie z nosa dieťaťa

bangova86
1. sep 2015

Ahojte mamicky.som tu nova a uz zufala mamina.neviete mi prosim vas poradit co mam robit?mojmu 6rocnemu malemu tecie casto krv z nosteka.asi pred pol rokom sme boli na ORL,lebo nam to poradila doktorka,ale nepomohlo.teraz pred dvoma tyzdnami sme boli v nemocnici,lebo sme nemohli zastavit krvacanie a hned potom sme boli zase na ORL,zmrazili mu to a teraz znova mu tecie.takze zase nepomohlo.uz som stoho zufala a neviem co mam robit,ak s tym niekto mate skusenosti ozvite sa.dakujem

janinah
1. sep 2015

A vyšetrili ho poriadne? hemokoagulačné vyš,robené? na vašom mieste idem na iné orl pracovisko na konzultáciu,môže to byť len dosť bežný prípad ,že krváca z miesta,kde je zhluk cievok,má to svoj presný názov a vtedy sa to miesto poleptáva,ajopakovane a podáva sa vi. C vo vyššej dávke a Ascoutin...ale môže to byť aj niečo vážnejsie,preto treba poriadne vyšetriť

belasy_motylik
1. sep 2015

Treba poriadne vyšetrenia, spolužiakovej sestre sa krvácaním z nosa prejavila leukémia a ja som na krvácanie z nosa bola v nemocnici, ale to bolo v dôsledku dlhodobej virózy a poškodenia cievnej steny v nose, hospitalizovali ma, keď už nešla krv zastaviť.

lavender84
1. sep 2015

Ahoj tiez sme mali so synom taky problem nam pomahali poriadne velke tampony z pap vreckoviek hlboko do nosa napustene sanorinom jedine tak sme mu vedeli zastavit krvacanie. Vacsinou sa mu krv pustala v noci a obmedzilo sa to az ked som mu vysadila zyrtec - bral 10 kvapiek vecer na alergiu.

beata17
1. sep 2015

Ahoj, môjmu synovi tiež tiekla často krv,pomaly každý deň, dokonca raz sme mu ju nemohli zastaviť, lekárka mi odporučila mu kúpiť vitamíny, aj v lekárni mi to potvrdila, že mu môžu chýbať vitamíny a od vtedy super, cíti sa lepšie a už sa mu to upravilo. Aj na nete som čítala, že to býva do určitého veku dieťaťa.

bangova86
autor
1. sep 2015

@bangova86 Ked sme boli v nemocnici,tak nam brali krv a vysledky dopadli dobre.tak nas doporucili na orl do namestova a tam nam to zmrazili,doktorka mi povedala ze ma oslabene cievky v nosteku preto krvaca.predpisala nam ascorutin 2x denne a krem do nosteka amciderman tiez 2x denne natriet nos.stale mu tecie len z lavej dierky.neviem cim to je?vela ludi hovori ze to je suchym vzduchom,vysokymi teplotami vonku,alebo poskriabanim v nose.no moj maly si v nosteku nevrta,ako sa mu pusta krv a pusti sa mu hocikedy aj v noci a toho sa bojim najviac,aby sa nahodou nedusil.