Ahojte mamicky.som tu nova a uz zufala mamina.neviete mi prosim vas poradit co mam robit?mojmu 6rocnemu malemu tecie casto krv z nosteka.asi pred pol rokom sme boli na ORL,lebo nam to poradila doktorka,ale nepomohlo.teraz pred dvoma tyzdnami sme boli v nemocnici,lebo sme nemohli zastavit krvacanie a hned potom sme boli zase na ORL,zmrazili mu to a teraz znova mu tecie.takze zase nepomohlo.uz som stoho zufala a neviem co mam robit,ak s tym niekto mate skusenosti ozvite sa.dakujem
Treba poriadne vyšetrenia, spolužiakovej sestre sa krvácaním z nosa prejavila leukémia a ja som na krvácanie z nosa bola v nemocnici, ale to bolo v dôsledku dlhodobej virózy a poškodenia cievnej steny v nose, hospitalizovali ma, keď už nešla krv zastaviť.
Ahoj tiez sme mali so synom taky problem nam pomahali poriadne velke tampony z pap vreckoviek hlboko do nosa napustene sanorinom jedine tak sme mu vedeli zastavit krvacanie. Vacsinou sa mu krv pustala v noci a obmedzilo sa to az ked som mu vysadila zyrtec - bral 10 kvapiek vecer na alergiu.
Ahoj, môjmu synovi tiež tiekla často krv,pomaly každý deň, dokonca raz sme mu ju nemohli zastaviť, lekárka mi odporučila mu kúpiť vitamíny, aj v lekárni mi to potvrdila, že mu môžu chýbať vitamíny a od vtedy super, cíti sa lepšie a už sa mu to upravilo. Aj na nete som čítala, že to býva do určitého veku dieťaťa.
@bangova86 Ked sme boli v nemocnici,tak nam brali krv a vysledky dopadli dobre.tak nas doporucili na orl do namestova a tam nam to zmrazili,doktorka mi povedala ze ma oslabene cievky v nosteku preto krvaca.predpisala nam ascorutin 2x denne a krem do nosteka amciderman tiez 2x denne natriet nos.stale mu tecie len z lavej dierky.neviem cim to je?vela ludi hovori ze to je suchym vzduchom,vysokymi teplotami vonku,alebo poskriabanim v nose.no moj maly si v nosteku nevrta,ako sa mu pusta krv a pusti sa mu hocikedy aj v noci a toho sa bojim najviac,aby sa nahodou nedusil.
A vyšetrili ho poriadne? hemokoagulačné vyš,robené? na vašom mieste idem na iné orl pracovisko na konzultáciu,môže to byť len dosť bežný prípad ,že krváca z miesta,kde je zhluk cievok,má to svoj presný názov a vtedy sa to miesto poleptáva,ajopakovane a podáva sa vi. C vo vyššej dávke a Ascoutin...ale môže to byť aj niečo vážnejsie,preto treba poriadne vyšetriť