Ahojte, dávnejšie som tu pisala, že synovi 2,5r zvykne tiecť krv z nosa. Boli sme už konečne na ORL, a povedala nam že mu mám dávať kvapky na zvlhcenie sliznice, lebo ju má rozsirene cievky, suchú sliznicu+ chronickú atrofickú rinitídu. Avšak každý deň má zakrvacany noštek, nejde mu krv silno, len ma vždy dierky od krvi, dnes mu mierne tiekla, ale nič silné. Nemáte z tým skúsenosť? Čím ro môže byť? Na kontrolu ideme o týždeň. Poprípade, ak ste alebo vaše ratolesti niečo také mali, ako sa to liečilo? Ďakujem
@martinka17 dodrziavam samozrejme. No nám sa len raz v noci stalo, že mu krvacalo z nosa ale to bol horor, v zivote som nevidela tolko krvi. Len mi nejde do hlavy, prečo mu teraz v podstate každý deň začala po troške tiecť.
@qwer2019 ak je to trochu, sú to tie cievky... treba tomu dať čas aby sa to "ustalilo"
@qwer2019 aj moja s tym mala problem,vyrastla z toho
Ahoj, aj môj mladší syn to mal. Aj keď je to už dávnejšie, pamätám si, že lekárka
mu odporučila užívať Ascorutin, obsahuje vitamín C a zložku rutin, ktorá pomáha pri oslabených cievkach v nose. Bral to mesiac v kuse, len to dávkovanie si nepamätám, buď sa poraď s lekárnikom alebo detskou lekárkou. Dá sa to kúpiť bez predpisu. Pomohlo to .... prajem aj vám úspešné zvládnutie ťažkosti 😘
Lekárka Ti dala dobré rady už len to dodržiavaj. Môj syn sa budil na "mokrý" vankúš od krvy (naozaj mu silno tieklo z nosa, nie pár kvapiek po vyfúkaní) a iné rady sme tiež nedostali 🙂 Zvlhčuj sliznicu, vzduch v byte a doplň vitamín C. Postupne sa to stratí.