Môjmu synovi (2r.) sa za posledné 2 dni 3x pustila krv z nosa. Naposledy teraz v noci, samovoľne. Z čoho to môže byť? Existuje nejaká prevencia alebo je potrebné navštíviť lekára...
Ďakujem!
Davat vitamin c, nam lekar predpisal vitamin k
Ascorutin
mozno ma iba citlivejsie zilky v nose, objednaj sa na ORL tam ti povedia lepsie. Alebo ma malo nejakeho vitaminu a telo na to upozornuje 🙂
Moj najmensi to maval, casto aj v noci alebo sa mu lahko pustila, ked sa udrel do nosa aj lahko, z jednej dierky, boli sme na orl osetreni, raz sa mu spustila tak, ze som mala problem to zastavit,museli to na pohotovosti popalit, odvtedy klud, gelaspon, vit c, ascorutin , na davkovanie sa opytaj dr., casto sa vyskytuje krvacanie z nosa, ked je v nose zlaty stafylokok, pytaj sa na orl
Asi si to poškrabal...na ORL ti povedia, keď mu kuknú do nosa. Ascorutin nič nepokazí, ešte je taká mastička - Rhinopanteina - na regeneráciu sliznice...
Ja som to mala/mavam. Ked to bolo uz velmi zle poslali ma na orl. Lekar neveril ako mozem tak sil o krvacat a ked ma isiel vysetrit len sa mi dotkol nosa a uz slo zasa prudom....vypalil cievky a na nejaky cas bol klud. Teraz mi tecie z nosa krv ked mam prilis nizky tlak, sil u migrenu alebo som strasne unavena. Liekmi som to nikdy neriesila.
Urcite by bolo fajn keby ste sli k lekarovi podla mna.
no nasadila som vitamin C a uvidim ako cez vikend... ak sa to bude opakovat v pondelok zajdem za lekarom.. dakujem pekne 🙂
Ja som nasadila askorutim bolo mi to odporucene a musim iba pochvalit zabralo
Maminy ako ste na tom teraz?Môjmu sa spúšťa krv z nosa dosť často,dnes sme mu pomaly ani zastaviť nevedeli.Trvá to od 1r.,teraz má 2r4m,z krvi sa nezistilo nič a ani z alergo,výter z nosa vyšiel zlatý stafylokok a streptokok,bral Pamycon,Imacort,Framykoin a lokálne ATB,počas toho sa krv pustila tiež ale veľmi málo.Niekedy je kľud 2-3dni a inokedy sa mu púšťa každý deň 2x.Ja už neviem čo mám robiť,ako to riešiť...Mesiac dávam Imunoglukán keďže je tam aj vit.C a žiadna zmena.
Pre istotu k doktorovi ak sa mu to pred tým nestávalo, nech sa naňho pozrú ale môže mať len proste citlivejšie žilky v nose 🙂