Krvácanie z nosa (2r.)

janush
24. aug 2018

Môjmu synovi (2r.) sa za posledné 2 dni 3x pustila krv z nosa. Naposledy teraz v noci, samovoľne. Z čoho to môže byť? Existuje nejaká prevencia alebo je potrebné navštíviť lekára...
Ďakujem!

rucka77
24. aug 2018

Pre istotu k doktorovi ak sa mu to pred tým nestávalo, nech sa naňho pozrú ale môže mať len proste citlivejšie žilky v nose 🙂

marmark
24. aug 2018

Davat vitamin c, nam lekar predpisal vitamin k

siska53
24. aug 2018

@janush chod na orl,vypytaj sa. Aj nasa to ma. Ale ideme aj opat na krv kvoli overeniu zrazanlivosti. Na orl mu to mozu zaleptat. Moze nemusi to byt zdravotny problem,su deti,co z toho vyrastu...

mondolina
24. aug 2018

Ascorutin

mladenca
24. aug 2018

mozno ma iba citlivejsie zilky v nose, objednaj sa na ORL tam ti povedia lepsie. Alebo ma malo nejakeho vitaminu a telo na to upozornuje 🙂

anika
24. aug 2018

Moj najmensi to maval, casto aj v noci alebo sa mu lahko pustila, ked sa udrel do nosa aj lahko, z jednej dierky, boli sme na orl osetreni, raz sa mu spustila tak, ze som mala problem to zastavit,museli to na pohotovosti popalit, odvtedy klud, gelaspon, vit c, ascorutin , na davkovanie sa opytaj dr., casto sa vyskytuje krvacanie z nosa, ked je v nose zlaty stafylokok, pytaj sa na orl

m_s7
24. aug 2018

@janush Ja som to mávala tiež, keď som bola malá. Vraj slabé žilky v nose, ale časom to prešlo.. No najlepšie aj tak urobíš, keď sa spýtaš Dr.. Môže to byť niečo iné.

emuemu
24. aug 2018

Asi si to poškrabal...na ORL ti povedia, keď mu kuknú do nosa. Ascorutin nič nepokazí, ešte je taká mastička - Rhinopanteina - na regeneráciu sliznice...

veronice
24. aug 2018

Ja som to mala/mavam. Ked to bolo uz velmi zle poslali ma na orl. Lekar neveril ako mozem tak sil o krvacat a ked ma isiel vysetrit len sa mi dotkol nosa a uz slo zasa prudom....vypalil cievky a na nejaky cas bol klud. Teraz mi tecie z nosa krv ked mam prilis nizky tlak, sil u migrenu alebo som strasne unavena. Liekmi som to nikdy neriesila.
Urcite by bolo fajn keby ste sli k lekarovi podla mna.

janush
autor
24. aug 2018

no nasadila som vitamin C a uvidim ako cez vikend... ak sa to bude opakovat v pondelok zajdem za lekarom.. dakujem pekne 🙂

maca283
24. aug 2018

Ja som nasadila askorutim bolo mi to odporucene a musim iba pochvalit zabralo

anika17
7. aug 2019

Maminy ako ste na tom teraz?Môjmu sa spúšťa krv z nosa dosť často,dnes sme mu pomaly ani zastaviť nevedeli.Trvá to od 1r.,teraz má 2r4m,z krvi sa nezistilo nič a ani z alergo,výter z nosa vyšiel zlatý stafylokok a streptokok,bral Pamycon,Imacort,Framykoin a lokálne ATB,počas toho sa krv pustila tiež ale veľmi málo.Niekedy je kľud 2-3dni a inokedy sa mu púšťa každý deň 2x.Ja už neviem čo mám robiť,ako to riešiť...Mesiac dávam Imunoglukán keďže je tam aj vit.C a žiadna zmena.