Krvácanie synoveho prsta od rána

1. júl 2022

Ahojte, syn sa nestastne si porezal spicku prsta este rano... Ale este mu stale z ranky ide krv. :( netecie, ale trochu. Vydezinfikovala som, dala na to cicatridinu, a naplast. Naplast som musela, lebo ked nieci do ruky chyti a dotkne rany, tak krvaca. :( ako dlho to trva? Ja ked sa porezem tak mne tiez dlhsie trva, ale uz si nepamatam, ako dlho.. Co este by som nato mohla dat?

simsalabim
1. júl 2022

Posadit k TV s rukou smerom nahor. Proti gravitacii.

autor
1. júl 2022

@simsalabim davala som, aj som zatlacila, a mie a nie prestat uz uplne. Akonahle sa dotkne niecoho, tak krvaca opat. Tak ma leukoplast skoro cely den.. Podla mna to tiez nie je velmi dobre....

tinkavvv
1. júl 2022

Tekuty obvaz nemas?

salome123
1. júl 2022

Mne sa to nezdá normálne☹ nedáš mu vyšetriť krv? Inak, mňa prvé napadlo priložiť list skorocelu

autor
1. júl 2022

@tinkavvv niee. Ten je aky?

autor
1. júl 2022

@salome123 mne tiez ako krvaca 1 den... Neviem no. Cudne. Inak mal vysetrenubkrv, kedze raz mi bol operovany, a vsetko bolo v poriadku... Mozno trafil teraz nejaku mini zilku

ovaaa
1. júl 2022

Možno má zníženú zrážanlivosť krvi, to mám ja, takže rany sa mi dlhšie boja a krvácajú, treba spomenúť u lekára spraví testy a možno ťa poske na hematológiu.

autor
1. júl 2022

@ovaaa spomeniem urcite, a dost aj krvacala rano... Je podla mna hlbsia, ale zas nie na sitie... Ten leukoplast asi nie je dobry napad, ci? Ja mam takeho tusaka, ze je furt ranka vlhka kvoli tomu.

sofiaella
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. júl 2022

@sofiaella juj, ze ma to nenapadlo. Dakujem

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. júl 2022

@mb2021 uz je to v poriadku, nekrvaca ani nic 🙏🏼 konecne.