Dobrý večer, chcem sa spýtať ci tu ma niekto skúsenosť s čistením slzních kanálikov a nasledne s krvácaním? Jedna sa o 4,5 mesačné babetko . Ďakujeme za odpoveď
Mne ocna povedala ze skor nez v pol roku to robit nebude.
Kazdopadne boli sme ked mala 7 mesiacov. Raz jej to robila 2x. O tyzden znovu na 2x.
A veru mala takto asi 1-2dni po zakroku.
Ale mna na to dr upozornila aj ze z nosa moze ist krv.
(Je to cerstva zalezitost spred 2 tyzdnov).
Robili viac krát a žiadne krvácania.
@maryetta 2.9 mu robili ľavé očko a to bolo bez komplikácií na druhý deň krásne. Z neznámeho dôvodu nám lekárka povedala ze to druhe netreba aj keď očividne bolo. Toto očko je 2 dní stara záležitosť plus 38,7 teploty tak sa zľakli a išli na pohotovosť kde nám povedali ze to je v poriadku ale dnes opäť krv hnis
Nasej iba jedno oko robili.
Ale hlavne stale ocuflesh a cistit. Aby tam v tom kanaliku nezostala krva-resp chrasta. Zase to bude musiet potom preplachnut.
Ale nasej to ozaj takto krvacalo. Mala to dost. Dr hovorila ze su tam nejake zrasty zrejme. Ze to neslo hned. Aj sa natrapila s tym…
@jakub1394 ano. Mali sme ist este minuly tyzden ze ak to nebude lepsie. Ale uz je to ok. Teraz ma sice take oci vselijake lebo jej idu horne zubky ale sa to neda uz porovnat. Jej som minimalne 3x na den cistila hnis z oka. Uz to bolo ozaj zufale.
Ale na jednu navstevu to preplachovala 2x. Ze uz ked tam sme skusila raz neslo. Upokojila som malicku a este raz.
A takto aj ta druha navsteva. Odchadzali sme s tym ze asi este budeme musiet prist. No uz sme nesli. Smad to uz bude dobre.
😥😥 toto keby sa stane mojej tak by som letela na pohotovost a asi skolabovala. Po jej narodeni sa zo mna stala strasna hysterka 🥲😅
@jakub1394 zdravím ako dlho je bábätko po zákroku ? Mojej dcérke to robili ako 6 mesačnej ale nič take nemala . Určite by som volala tam kde dieťatko robili zakrok .