Ahojte maminky, veľmi sa bojím, ,čistila som synovi uško 4 ročnému , vatovou tycinkou( áno viem už to nikdy neurobím) a mykol sa a išlo mu z neho asi 2 kvapky krvy.. nemám ani pocit že by som šla hlboko to vôbec nie.. chvíľku plakal a potom prestal ani na dotyk ho to neboli aj počuje.. mám ísť na pohotovosť.
@psicekakocicka počul by ma druhe ucho
ORL výš.pre istotu dnes
Aj mojej sestre sa to stalo, tiez to bol len poskriabany zvukovod, bola pre istotu na usnom.
A ako chceš čistiť uška, keď to už nikdy nespravíš?
Tak nestalo sa to mne ale ešte môjmu mužovi strasej dcére, trosku krvi išlo lebo tiež sa myklo, treba dieťa v prvom rade riadne držať.. A ak sa bojíš skoč na ušné ale podľa mňa to nič nebude možno trošku len poskriabane
@mamanadruhuu usi sa nesmu cistit tycinkami 🙈🙈
@maria123a aj mne sa stalo to isté, malý mal vtedy cca 3 roky. Išla som na druhý deň k doktorovi a on ma poslal na ušné- detské. Tam mu skontrolovali to uško, našťastie to bol len poškriabany zvukovod a potom sme tam išli po nejakej dobe, aby bola tá chrastička vo vnútri už celkom vysušená a doktorka ju pinzetou vytiahla. Ja som sa vtedy tiež strašne bála, či som mu nepraskla bubienok a šepkala som mu, nech po mne opakuje, či počuje 🙂