Krv z konečníka u 9 ročnej

petrinella
11. aug 2019

Dobrý večer ! Mám 9 ročnú dcérku práve bola na toalete s tým že mala na papieri krv s konečníka na vonok nemá ranku žiadnu a nedá sa jej kakať čo to môže bit? Menzes to nieje 🤔.

blondina_1
11. aug 2019

Choďte na pohotovosť, zistia to tam. Môže to byt niečo vážnejšie takže odporúčam ísť hneď.

lula313
11. aug 2019

@petrinella závisí, či to bola jasná alebo hnedá krv. Keď jasná, môžu to byt hemoroidy, prasknuta viečka ako tlačila. Keď tmavá, tak to môže byt polyp na creve, podráždená sliznica, čokoľvek. Ak je jasná krv, len by som to sledovala

masenkamedvedova
11. aug 2019

Kúpte vlákninu zmakci stolicu, mohla byť vnútorná ranka zo stolice. Nerobila by som na vašom mieste hneď paniku. Mma 6r dcéru a tiež sa nám to žiaľ stáva

petrinella
autor
11. aug 2019

@lula313 pekne ďakujem je to jasna krv svetla nieje jej dako vela ale no predsa pre matku šok sledujem to , dúfam že to bude ok .

petrinella
autor
11. aug 2019

@masenkamedvedova ďakujem za odpoveď dúfam že to prejde krv bola svetlá no ešte k tomu dodam že dnes spadla na zadok na vonok žiadna modrina len terás keď sa snažila na toalete tak ju to zabolelo a trošku krv

lula313
11. aug 2019

@petrinella držím palce. Hlavne dbaj na jej pitný režim, lebo ten má zásadný vplyv na tuhosť stolice.

petrinella
autor
11. aug 2019

@lula313
@lula313 ďakujem jasné to musí bit NATO si dávam pozor ešte v týchto horúčavách ešte rás ďakujem za rady

nataly_111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
arcticcode
12. aug 2019

Jasne ze to nie je menzes, ak ide z anusu...
Na hemeroidy je podla mna priskoro, ale ak ma zapchu, pri tazkom toaceni mohla prasknut dajaka cievka. Rozhodne by som siel do doktora, len potvrdit, ze to nie je nic vazne.

lindusss2016
12. aug 2019

@arcticcode hemeroidy mozu mat aj uplne male deticky, jasne, ze s vekom pripady pribudaju, ale veru sa moze stat 😳

somtuporady
17. aug 2019

@petrinella ak to pretrvá dlhšie, môže už ísť o zápal hrubého čreva, alebo crohnovu chorobu

eliska13
17. aug 2019

@petrinella kúp glycerinove čipky zmakcia jej stolicu a vyprázdni sa.Treba veľa vlákniny zaradiť, aby jej konečník nekrvacal, lebo potom začarovaný kruh bude sa báť, že to bude bolieť a bude zadržiavať stolicu