Dnes nam zistili krv v moči ,má aj teploty, vypisali atb zinnat a zajtra rano bereme zase moč a hrozi ze pojdeme lezať do nemocnice.Aj vy ste boli hospitalizovaní? Ako dlho ste boli a čo tam vlastne robili s dietatom ?
no nepotesila si ma :(
@simonka2012 ak sa potvrdia močové cesty tak infúzky, atb intravenózne, sono, kontrolovanie moču a teploty. Tiež sme boli v nemocke 2x +/- jeden týždeň.
@simonka2012 my sme mali 2x krv v moci, ale bez teploty... vzdy zobrali aj krv, CRP nizke, tak len ATb, po tyzdni zasa doniesli moc na kontrolu... v nemocnici sme neboli...
ona má aj teploty no ale ma aj hrdlo zapalene tak mmozno ze z toho ma ..zajtra budem mudrejsia ked budu vysledky al sa bojim ..neviem si predstavit pobyt v nem s nou ..ona strasne sa boji od ludi a tak
@simonka2012 koľko má dieťa?....veľa veľa tekutín a čaj na močové cesty....žiaden džús,ľahká strava....spať v ponožkách a tielku....držím palce...skoré uzdravenie......
ma 22 mesiacov ..ona spi v spacaku ..dakujem
@simonka2012 hmm.... malinká .....pozerám že si to uviedla.....sorry.......,-)
@simonka2012 my sme boli 2x s krvou v moci. Vzdy okamzite prijem do nemocnice. Bolo to sice asi 3 roky dozadu, ale co si pamatam tak mala infuzie, antibiotika, odbery a neustale sa kontroloval moc. Domov sme sli cca po tyzdni a ani raz nezistili co to sposobilo.
Ak ma horucky najpravdepodobnejsie to bude zapal mocovych ciest, my sme okrem tej krvi nemali ziadne priznaky.