Dobry den chcem sa opytat ci ma niekto s tym skúsenosti...Dcérka ma alergiu na kravské mlieko...dávali sme jej a po nom zvracala mala v stolici krv...Zvracala mi 5 dni posledny den mala v zvratkach krv...od vtedy nezvracala ,stolicu mala ale strašne zapachala a teraz sa vysypala vyrazkami...
Ma alergiu a davali ste jej? To ako takto trapite dieta? To nemyslite vazne
Okamzite sme mali volat pediatra! Toto je zanedbanie starostlivosti
Neblazni! Chuda male. Vies, ako jej musi byt zle? S malou chodte na pohotovost a potom naozaj vysadit vsetko mliecne!
@martinamartina6 s tymto uz by som letela do nemocnice. Ale to som ja, ja mam paniku pri vsetkom. 🤷
Tak toto som nepochopila. Skúšate koľko vydrží, alebo čo?! Keď jej na niečo alergická, asi jej to nebudem dávať
Uz v momente ked zvracala krv ste mali byt v nemocnici
@veronika_sk000 .....no mlieko mi kázali davat na gastre ze uz moze užívala pol roka a teraz sa jej to asi prejavilo tak ze ma Vysyp....doktorka mi vravela ze vysadiť mlieko mliekonsme vysadili cca 2týždne a takto sa jej to prejavuje
@vsicka036 ved aj ja mam....včera sme boli u lekárky nadej ze treba kontrolovať zajtra ideme znova davam jej fenistil kvapky...
@viestta boli sme u lekárky s tym...ze treba aby pila tekutiny prešlo jej to a teraz sa objavili vyrazky
@martinamartina6 a na zaklade coho povedali, ze uz moze uzivat mlieko? doteraz za polroka nemala absolutne ziaden naznak, ze jej to mlieko nerobi dobre?
@taktotedanie ja som u pediatra bola...nepotrebujem aby ste ma karhala ja sa o deti starám a z každým siplikom hned bezime k lekárke....na gastre bola sledovaná od mala potom ked dovrsila rok vravela ze mozme davat obyčajne mlieko..pokial nebude mat ťažkosti ...ziadne nemala az teraz po polroku....u pediatra sme boli vraj mam odobrať stolicu a podla toho sa zisti...ona je cula hraje sa papa normálne....len ma teplotu a tie vyrazky
@simsalabim my sme u lekárky boli...práveže sa pytam ci sa niekto s takým niečim stretol...cibto je podla vas alergia alebo nieco ine..pediatricka mi dnes vravela ze to moze byt piata siesta choroba ze to je infekcno vírusové...zajtra mame prist zase včera jej robila len crp...malanzvysene plus skúmavky na odobratie stolice
@veronika_sk000 nie....nemala práveže nechápem ....no neviem podla coho nebrali jej ani zaidne kontrolne odbery ani nic...len reflux mala v poriadku a tym pádom napísali a povedali ze moze užívať obyčajne mlieko...Sice ona pila len ráno a večer...cca 150 ml...ale ajbtak ma trapibco je jej a lekári vas vzdy odbiju...
@martinamartina6 treba to dalej riesit s gastrom, nech jej spravia odbery na specificke protilatky atd. treba si to vydupat...toto nie je sranda, probiotika nejake berie? ak nie, tak treba nasadit co najskor a vsetko, co moze obsahovat mlieko odstranit z jedalnicka, mlieka len rastlinne, alebo specialne urcene na abkm, urcite jej uz mlieko nedavajte teraz, lebo jej zarobite na pekny zdravotny pruser
@veronika_sk000 Ved to riešim zajtra ideme k pediatrovi...ale podla vas je to alergická reakcia?mlecne jej uz nic nedávam davam si pozor....
@martinamartina6 moze to byt alergicka reakcia, mozno je to len nejaky virus, ale ten by nesposobil krv v stolici si myslim, to moze byt zapal creva, alebo nieco ine, uvidite, ako dopadnu testy, tie probiotika ale urcite nasadte, nech sa da traviaci trakt do poriadku, pri alergii na mliecnu bielkovinu treba ale drzat dietu dlho, aby vymizli tieto alergicke prejavy, je to otazka mesiacov, nenechajte sa odbit lekarmi..tie vyrazky ma aj inde po tele?
@martinamartina6 moja dcera mala pri alergii na mlieko mlieko zo stravy vysadene takmer 15 rokov. Urcite nestaci pol roka.
@veronika_sk000 Ano ma ale len na nohach
@martinamartina6 preco ste jej davali mlieko, ked je nan alergicka? lekara ste kontaktovali?