Aa Idem si k vám po radu. Môj syn má 4 roky a vo štvrtok mu doktorka zistila v moči hnis na dva kriziky a krv na poctivý jeden krížik. Potom poslala moc na sedimentaciu. Tam mu Dopadol dobre mal tam samé nuly. A v piatok mu opäť kontrolovala moc a opet to isté. Tak mame ísť na urológiu lebo vraj nevie čo ma s tym robiť. Chcem sa spýtať stretli ste sa niekto s týmto?? Čo mám robiť
@126 robili mu crp? nema bolesti krizov, slabost .... ja osobne by som sla na pohotovost ...
@maznacik007 crp mu nerobila. A dnes som ho veru videla sa za kríže držať a je hrozné nervozny.
@126 okamzite chod s nim na pohotovost on moze mat zapal ladvin ... to neni sranda a tu pediatricku by som okamzite zmenila ....
vies ake je to bolestive? ked sa to zanedba ...
@maznacik007 viem aké sú to bolesti tiež som mala ten zápal, ale ja som mala teplotu on nemá. Toto ma pletie, ta teplota
@126 no vsak je to zlozite,ale treba tlacit na pilu,lebo tyzden cakat je dost.buseptol sa u deti musi spravne davkovat podla vahy,ja by som pockala,co vykultivuju,lebo sa moze stat,ze bud predpisu dalsie atb.alebo v pondelok z mocu nic nezistia.treba veeela tekutin pit a brusnicee
@126 teplota nemusi byt ... nemal predtým anginu nahodou ... ja tiez mam svoje skusenosti a bolo to bez teploty.... zbytocne sa trapi ... dva krat nalez hnisu a krv v moci davno mal mat atb... resp. dokladnejsie vysetrenie v nemocnici ...
@maznacik007 anginu mi nemal ani nepamätám, posiela má s ním na urológiu, neviem či mu tam čo pomôžu
nemusi mat teplotu a aj tak moze mat zapal moc. ciest alebo obliciek.....nasa mladsia dcera tym zvykne trpiet a to ma iba zvysene teploty popri tom, chodi stale cikat aj ked iba troska alebo ide ze chce cikat a nevycika sa....je malatna, spava nic sa jej nechce vtedy, stazuje sa ze ju boli brusko......to su nase priznaky.....
nedavaj mu atb lebo tym znicis sancu na zistenie co mu vlastne je.....radsej chodte na pohotovost a zoberte aj moc so sebou, ten nesmie byt starsi ako 2 hodiny......
@126 ihned na pohotovost !!! syn mal tiez zapal nemal teploty, necakaj pri zapale ladvin hrozi otrava krvy, trvaj na crp!!!, doktorku vymen, vysetrenie mocu papierikom v qmbulancii ha-ha, vtipne, v dnesnej dobe...., fakt necakaj, a urob paniku na pohotovosti, nedaj sa odbyt, povedz ze to uz dlho trva a ma bolesti.....!!!
Tak bola som s ním na pohotovosti. Má poriadny zápal mechúra dali mu atb. Keď sme prišli na pohotovosť dokonca mu aj teplotu namerali, a povedali čo je to za lekárku keď to vlastne nechala tak. Budeme meniť lekára ale neviem koho lebo všetci obvodaci u nás sú rovnaký. Doteraz to nemôžem pochopiť že dieťa ktoré má nález a bolesti nechá lekár bez liekov. 😠
@126 super ze si isla a lekarku zmen
Vďaka baby, a dakujem aj za rady. 🙂
@126 skore uzdravenie a veru nasa doktorka hned posiela moc do labaku a do polhodiny vieme vysledky, ci ma mala zapal moc. ciest alebo nie 🙂 tak nabuduce budete vediet.....ak by sa nieco take dialo.......ale dufam ze nie a skore uzdravenie
@126 a brala si moc na pohotovost?
@126 dolezite je co vyslo z labaku...vysetrenie na amb.je niekedy len orientacne a mozu byt skreslene udaje.ma nejaky problem pri moceni?