Krv a hlieny v stolici bábätka

kicitko666
25. jún 2017

Ahojte mamicky, chcela by som sa opytat ci tu nie je nejaka mamicka ktora bola hospitalizovana s babatkom na Antolskej v BA.. Moj syncek ma 4 mesiace a na preskacku krvave hlieny v stolici.. Kojeny bol cca 3,5 tyzdna a potom sme presli na Hipp Bio Combiotic HA.. po asi cca 3 tyzdnoch sa mu v stolici zacali objavovat krvave vlasocnice az krvave hlieniky.. lekarka urobila vsetky testy, alergie ziadne, akurat pozitivita na Helicobaktera.. zmenila mlieko na Nutrilon Alerge care dokym sme cakali na vysledky.. krv po 13 dnoch zmizla ale po cca 3 tyzdnoch ju ma opat:( na Antolskej mi povedali ze v poslednom case je tychto pripadov viac.. dieta prospieva, je mile, pokojne atd, akurat ma krv v stolici.. testy vsetky ok, az na toho HB.. chcela by som najst nejaku mamicku s podobnym problemom, ci sa to upravilo samo alebo nieco niekto niekdy zistil.. lebo podla doktorky z Antolskej pediatrie vraj nic nezistili a deti poslali domov.. ale nevie ako to s nimi pokracovalo.. uz som z toho zufala☹

kicitko666
autor
25. jún 2017

Sono aj chirurgicke vysetrenia tiez OK

janulla81
25. jún 2017

A s doktorkou ste preberali moznost alergie na bielkovinu kravskeho mlieka (ABKM)? To su typicke priznaky a testy u tak malych deti niesu spolahlive.

kicitko666
autor
26. jún 2017

Nema alergiu ani na lepok, ani na vajicka, kravske mlieko a ani na laktozu.. myslis ze tie testy z krvi nie su naozaj spolahlive?

janulla81
26. jún 2017

Moj ma alergiu na bkm, preto vlastna skusenost. Tu na konovi je skupina pre alergikov na bkm a tam je takych mamiciek co im testy vysli falosne kopec. Eliminaciou mlieka a predpisom specialneho sa to upravilo. Moja gastrodr sa tiez nespolieha na vysledky testov ale na reakcie. Do troch rokov su absolutne nespolahlive. Nam vysla ale nie je to rozhodne pravidlo. Pytaj sa na gastro.

tatiana1980
27. jún 2017

@kicitko666 nasa dcerka mala v 3 mes presne toto iste. Testy z krvi negativnex. Aj tak nas dali na mlieko nutrilon allergy digestive care. Boli sme na diete rok ziadne jogurty az po roku sme zacali s bielym a vsetko je v poriadku. Teraz papa vsetko a nic nam nieje. Skuste rocnu dietu a na gastre ti mozu davat recept na toto mlieko do lekarne.

kicitko666
autor
28. jún 2017

Boli sme na gastre v nemocnici, a kedze sme davali Nutrillon Allergy Care, lekarka nam dala Neocate.. uvidime ako zaberie.. zatial krvicka je v stolici, ale kakusal len 1x dnes🙂 aj to je uspech🙂 moc dakujem za vsetky komentare🙂